ΑρχικήΟικονομίαΤο Facebook εκκινεί το στόχο μηνυμάτων για διαφημιστικές καμπάνιες

Το Facebook εκκινεί το στόχο μηνυμάτων για διαφημιστικές καμπάνιες

Το Facebook εκκινεί το στόχο μηνυμάτων για διαφημιστικές καμπάνιες, με σκοπό να κάνει ακόμα πιο λειτουργική αυτήν την υπηρεσία.

Το Facebook έλαβε σήμερα νέα μέτρα για αναφορικά με τον τομέα διαφημίσεων στην πλατφόρμα της, ως μέρος μιας πιο εξελιγμένης επιχειρηματικής στρατηγικής, ανακοινώνοντας ότι οι διαφημιζόμενοι μπορούν τώρα να επιλέξουν στόχο σε κάποιο Target group στο Ads Manager.

Κατά την εκκίνηση μιας διαφημιστικής καμπάνιας διαφημίσεων στο Facebook, μία από τις πρώτες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε είναι ο στόχος σας ή τι θέλετε να κάνουν οι χρήστες όταν βλέπουν τη διαφήμισή σας.

Οι στόχοι του Ads Manager επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν διαφημίσεις με βάση ανάγκες όπως η αφοσίωση, η επισκεψιμότητα, η τοποθεσία, οι προβολές βίντεο και τα έσοδα.

Προηγουμένως, οι στόχοι επισκεψιμότητας και μετατροπής θα μπορούσαν να επιλεγούν απλά για κλικ στις διαφημίσεις Messenger advertisements . Τώρα, πέραν αυτών, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν το στόχο των μηνυμάτων που θέλουν να προσφέρουν για να ξεκινήσουν συνομιλίες με τους πελάτες για να κάνουν πράγματα όπως να απαντούν σε ερωτήσεις, να ολοκληρωθούν κάποιες συναλλαγές ή να παράγουν οδηγούς.

Οι διαφημίσεις Messenger advertisements μπορούν να τοποθετηθούν στο Facebook, το Instagram ή το Facebook Messenger. Αυτές οι διαφημίσεις οδηγούν σε μια συζήτηση στο Facebook Messenger είτε με έναν άνθρωπο είτε με ένα αυτοματοποιημένο bot. Οι διαφημίσεις μπορούν να προβάλλονται με φωτογραφίες, βίντεο ή καρουζέλ φωτογραφιών.

Η υπηρεσία με τα στοχευμένα μηνύματά του Messenger advertisements ξεκινά σήμερα και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως τους επόμενους μήνες.

“Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα χρησιμεύσει επίσης ως το νέο σπίτι για τα υπάρχοντα προϊόντα διαφημίσεων μηνυμάτων του Facebook και θα διευκολύνει τους διαφημιζόμενους να κατευθύνουν τις συνομιλίες σε ποιοτικότερη κλίμακα”, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο ιστολόγιο του Facebook Business. “Εκτός από το κλικ στις διαφημίσεις Messenger, ο στόχος των μηνυμάτων θα επιτρέψει επίσης στις επιχειρήσεις να ξανασυνδεθούν σε υπάρχουσες συζητήσεις χρησιμοποιώντας sponsored messages. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να περιμένουν ότι η παρούσα λειτουργία να έχει ενσωματωθεί πλήρως τις επόμενες εβδομάδες”.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166