ΑρχικήΛογισμικάΗ Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud

Η Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud

Η Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud.

Η Amazon Web Services θέλει να διευκολύνει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μηχανική μάθηση στο cloud και γι’ αυτό δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να γλιτώσουν από επιπλέον χάσιμο χρόνου.

Η καινούργια υπηρεσία φέρει την ονομασία Amazon ML Solutions Lab , και το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παρέχουν πρόσβαση σε εμπειρογνώμονες της μηχανικής μάθησης, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορούν να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τα επιχειρησιακά προβλήματα χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα ευφυή μοντέλα.

Επίσης το Amazon ML Solutions Lab έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που δεν έχουν εκτεταμένη τεχνογνωσία επάνω στη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη AI, έτσι ώστε να επιλύουν τα προβλήματά τους χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα, προσαρμοσμένα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων.

Είναι γεγονός πως τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης κατασκευάστηκαν με τις τελευταίες τεχνικές για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που οι υπολογιστές προηγουμένως δεν είχαν προσαρμοστεί, η κατασκευή τους απαιτεί εκτεταμένη εμπειρία. Τα άτομα με τέτοιου είδους γνώσεις και ταλέντο είναι σε μεγάλη ζήτηση, οπότε είναι δύσκολο για τις εταιρείες να δημιουργήσουν τέτοιες ομάδες από την εργασιακό τους χώρο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166