Η Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud

Η Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud

Η Amazon αποκάλυψε πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών AI για πελάτες cloud.

Η Amazon Web Services θέλει να διευκολύνει τους πελάτες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μηχανική μάθηση στο cloud και γι’ αυτό δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών που στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να γλιτώσουν από επιπλέον χάσιμο χρόνου.

Η καινούργια υπηρεσία φέρει την ονομασία Amazon ML Solutions Lab , και το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παρέχουν πρόσβαση σε εμπειρογνώμονες της μηχανικής μάθησης, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορούν να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τα επιχειρησιακά προβλήματα χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα ευφυή μοντέλα.

Επίσης το Amazon ML Solutions Lab έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που δεν έχουν εκτεταμένη τεχνογνωσία επάνω στη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη AI, έτσι ώστε να επιλύουν τα προβλήματά τους χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα συστήματα, προσαρμοσμένα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων.

Είναι γεγονός πως τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης κατασκευάστηκαν με τις τελευταίες τεχνικές για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που οι υπολογιστές προηγουμένως δεν είχαν προσαρμοστεί, η κατασκευή τους απαιτεί εκτεταμένη εμπειρία. Τα άτομα με τέτοιου είδους γνώσεις και ταλέντο είναι σε μεγάλη ζήτηση, οπότε είναι δύσκολο για τις εταιρείες να δημιουργήσουν τέτοιες ομάδες από την εργασιακό τους χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας