Η Amazon επεκτείνεται στην αγορά B2B για να καλύψει τον ιατρικό τομέα

Η Amazon επεκτείνεται στην αγορά B2B για να καλύψει τον ιατρικό τομέα

Η Amazon επεκτείνεται στην αγορά B2B για να καλύψει τον ιατρικό τομέα.

Η Amazon διευρύνει την εμβέλειά της για να προσπαθήσει να γίνει ο σημαντικότερος προμηθευτής των αμερικανικών νοσοκομείων και των ιδιωτικών κλινικών.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Amazon προσπαθεί να μετατρέψει την μικρή επιχείρηση ιατρικών προμηθειών που διαθέτει σε μία τεράστια εταιρεία, και κατά συνέπεια η πρώτη της κίνηση ήταν να συζητήσει με τα ανώτατα στελέχη των νοσοκομείων για το πώς θα βοηθήσει τα νοσοκομεία τους

«Η Amazon συναντήθηκε με αρκετά διοικητικά συμβούλια στο Σιάτλ, ούτως ώστε να τους πείσει για το νέο της εγχείρημα», αναφέρει η έκθεση, και μάλιστα η τελευταία συνάντηση διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα. Στόχος αυτών των συναντήσεων ήταν καθαρά με ποιον τρόπο θα τους βοηθήσει σχετικά με τον ιατρικό τομέα, με καλύτερο τρόπο από τους ανταγωνιστές της.

Ο στόχος της επέκτασης στην αγορά B2B είναι όλα τα νοσοκομεία να έχουν ιατρικά αναλώσιμα, μηχανήματα και υλικά από το Amazon Business , για αίθουσες έκτακτης ανάγκης, για χώρους των εξωτερικών ιατρείων και άλλα πολλά.

Η εταιρεία έστειλε πρόσφατα μερικούς από τους υπαλλήλους της σε ένα μεγάλο νοσοκομειακό σύστημα, όπου έδειξε στους υπαλλήλους του νοσοκομείου πώς μπορούν να παραγγείλουν προμήθειες υγειονομικής περίθαλψης χρησιμοποιώντας το Amazon Business.

Οι νοσοκομειακοί υπάλληλοι θα μπορούσαν να προβούν σε ευκολότερες διαδικασίες, από ότι συμβαίνει μέχρι σήμερα, όπως να συγκρίνουν τις τιμές που διαπραγματεύονται για τα νοσοκομεία τους με άλλους διανομείς , σε σύγκριση με τις τιμές του Amazon Business που προφανώς είναι καλύτερες.

Σε μια δήλωση της, η Amazon ανέφερε ότι αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία ώστε να μπορεί να πουλήσει με ευκολότερο τρόπο το απόθεμα της στους πελάτες της υγειονομικής περίθαλψης, αποσκοπώντας να προσφέρει στα νοσοκομεία διευκόλυνση της διαδικασίας και καλύτερες τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας