Αφού το Twitter διέκοψε την εφαρμογή στο Mac, οι προγραμματιστές τρίτου μέρους μείωσαν τις τιμές τους

Αφού το Twitter διέκοψε την εφαρμογή στο Mac, οι προγραμματιστές τρίτου μέρους μείωσαν τις τιμές τους

Αφού το Twitter διέκοψε την εφαρμογή στο Mac, οι προγραμματιστές τρίτου μέρους μείωσαν τις τιμές τους.

Η απροσδόκητη διακοπή του Twitter στο Mac, την περασμένη Παρασκευή, προβλημάτισε στο μέγιστο τους χρήστες Mac, παρόλο που η βαθμολογία του ήταν μόλις 1,7 από τα 5 αστέρια πριν εξαφανιστεί από το Mac App Store.

Εν μέσω ανησυχιών για την διακοπή της εφαρμογής του Twitter, το TweetDeck από το App Store, που μπορεί να μην είναι κάποιο εφήμερο κόλπο, αλλά ενδέχεται να εξαφανιστεί μόνιμα και δια παντός, οι προγραμματιστές τρίτου μέρους αναγκάστηκαν προσαρμόσουν τις τιμές τους στα νέα δεδομένα, ελπίζοντας να μη χάσουν τους δυσαρεστημένους χρήστες τουTwitter στις Mac συσκευές.

Οι εφαρμογές της πλατφόρμας Apple που σχετίζονται με το Twitter έχουν επικριθεί εδώ και χρόνια από τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, παρά την έναρξη ισχυρών αναβαθμισμένων της κανονικής εφαρμογής για iOS και Mac.

Μόλις η επίσημη εφαρμογή Twitter εισήγαγε διαφημίσεις, αναμφισβήτητα διατάραξε το περιβάλλον των χρηστών στις συσκευές τους, και ορισμένοι χρήστες οδηγήθηκαν σε εφαρμογές τρίτου μέρους που μιμούνται την γνήσια εφαρμογή.

Σε αντίθεση με την επίσημη εφαρμογή του Twitte στις Mac συσκευές πού πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, μία άλλη εταιρεία η Tapbots που δημιούργησε το Tweetbot έχει βελτιωθεί σταθερά από την κυκλοφορία του το 2012, και συμπεριλαμβάνει σχεδόν όλες τις νέες δυνατότητες του Twitter – εκτός από τις διαφημίσεις – ενώ παράλληλα προσφέρει συμπαγή παράθυρα για προβολή και σύνταξη μηνυμάτων tweets. Από άποψη διάταξης, το Tweetbot είναι πιο εύκολο μετάβαση από το Twitter για Mac, δεδομένης της παρόμοιας χρήσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας