Η Amazon επιβεβαίωσε την αγορά της GameSparks

Η Amazon επιβεβαίωσε την αγορά της GameSparks

Η Amazon επιβεβαίωσε την αγορά της GameSparks για να διεξάγει ζωντανές εκδηλώσεις βιντεοπαιχνιδιών.

Η Amazon τελικά ανακοίνωσε ότι αγόρασε την εταιρεία GameSparks, αφού η τελευταία ως γνωστόν έχει μία από τις καλύτερες υποδομές πάνω στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Επίσης ο κυριότερος λόγος που ο διαδικτυακός γίγαντας προέβη σε τούτη την εξαγορά οφείλεται στο γεγονός πως θέλει να προσφέρει μια ευρύτερη ποικιλία υπηρεσιών στους προγραμματιστές των παιχνιδιών.

Με την επιβεβαίωση της συμφωνίας, η Amazon θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες cloud της GameSparks στους χρήστες της, που ανταγωνίζονται άμεσα αυτές τη Microsoft, η οποία πριν λίγο καιρό απέκτησε την PlayFab επικεντρωμένη εντάσσοντας τις στις υπηρεσίες Azure cloud services.

Οι διαρροές για τη συγκεκριμένη συμφωνία εμφανίστηκαν τον Ιούλιο του 2017, αναφέροντας ότι η Amazon αγόρασε τη GameSparks που εδρεύει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας για 10 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μέχρι πρότινος καμία από τις δύο εταιρείες δεν ανήγγειλε επίσημα το γεγονός, για άγνωστους λόγους.

Η Amazon επέλεξε τη GameSparks για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους προγραμματιστές και τους εκδότες των βιντεοπαιχνιδιών, για να διεισδύσει δυναμικά στις ζωντανές εκδηλώσεις (live game operations), στο core platform-as-a-service, τις ενοποιήσεις, τις υποδομές και τις λειτουργίες που περιστοιχίζουν αυτό τον τομέα. Η GameSparks χειρίζεται παιχνίδια που είναι αφιερωμένα στους επιτραπέζιους υπολογιστές, τις κινητές συσκευές και τις κονσόλες.

Οι υπηρεσίες της GameSparks θα είναι διαθέσιμες για επίδειξη στο περίπτερο της Amazon στο συνέδριο Game Developers Conference (GDC) στο Σαν Φρανσίσκο στις 19 Μαρτίου. Στο GDC, η Amazon θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας Twitch, το GameLift server hosting,, το Amazon Appstore, το Amazon Web Services και τη φωνητική βοηθό Alexa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας