Η Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild

Η Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild

Η Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild.

Η Buddybuild, μια υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών που έχει έδρα το Βανκούβερ του Καναδά, επιβεβαίωσε σήμερα ότι αγοράστηκε από την Apple. Ωστόσο η Apple, όπως συνηθίζει να κάνει πάντα, ανέφερε σχετικά με το θέμα ότι «γενικά δεν συζητάμε δημόσια για το σκοπό ή τα σχέδιά μας, για τις εταιρείες που αγοράζουμε», όμως η ίδια η Buddybuild εξήγησε ακριβώς τι ρόλο θα ακολουθήσει μέσα στην Apple.

Με απλα λόγια, η Buddybuild θα απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης μιας εφαρμογής, όπως στηγ κατασκευή και στη δοκιμαστική φάση.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Buddybuild, η ομάδα πλέον έχει προσχωρήσει στην ομάδα μηχανικών Xcode της Apple και θα δημιουργήσει εργαλεία ανάπτυξης για το iOS. Προς το παρόν, η ομάδα θα παραμείνει στο Βανκούβερ και θα διατηρήσει την υπηρεσία της, έτσι ώστε οι εφαρμογές iOS να μπορούν να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα από τους υπάρχοντες πελάτες (μέχρι νεωτέρας).

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως δεν αναφέρθηκε πουθενά το κόστος της εξαγοράς σε αυτή τη συμφωνία, βέβαια για να είμαστε ρεαλιστές, μάλλον η Apple θα κρατήσει σκόπιμα σιγή ιχθύος, για τους παραπάνω προαναφερόμενους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας