ΑρχικήΟικονομίαΗ Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild

Η Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild

Η Apple αγόρασε την υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών Buddybuild.

Η Buddybuild, μια υπηρεσία ανάπτυξης εφαρμογών που έχει έδρα το Βανκούβερ του Καναδά, επιβεβαίωσε σήμερα ότι αγοράστηκε από την Apple. Ωστόσο η Apple, όπως συνηθίζει να κάνει πάντα, ανέφερε σχετικά με το θέμα ότι «γενικά δεν συζητάμε δημόσια για το σκοπό ή τα σχέδιά μας, για τις εταιρείες που αγοράζουμε», όμως η ίδια η Buddybuild εξήγησε ακριβώς τι ρόλο θα ακολουθήσει μέσα στην Apple.

Με απλα λόγια, η Buddybuild θα απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης μιας εφαρμογής, όπως στηγ κατασκευή και στη δοκιμαστική φάση.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Buddybuild, η ομάδα πλέον έχει προσχωρήσει στην ομάδα μηχανικών Xcode της Apple και θα δημιουργήσει εργαλεία ανάπτυξης για το iOS. Προς το παρόν, η ομάδα θα παραμείνει στο Βανκούβερ και θα διατηρήσει την υπηρεσία της, έτσι ώστε οι εφαρμογές iOS να μπορούν να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα από τους υπάρχοντες πελάτες (μέχρι νεωτέρας).

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως δεν αναφέρθηκε πουθενά το κόστος της εξαγοράς σε αυτή τη συμφωνία, βέβαια για να είμαστε ρεαλιστές, μάλλον η Apple θα κρατήσει σκόπιμα σιγή ιχθύος, για τους παραπάνω προαναφερόμενους λόγους.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166