Η Apple έχει εκδώσει ενημερώσεις για iOS, macOS, tvOS και watchOS με διορθώσεις χαρακτήρων Telugu

Η Apple έχει εκδώσει ενημερώσεις για iOS, macOS, tvOS και watchOS με διορθώσεις χαρακτήρων Telugu

Η Apple έχει εκδώσει ενημερώσεις για iOS, macOS, tvOS και watchOS με διορθώσεις χαρακτήρων Telugu.

Η Apple κυκλοφόρησε εχθές ενημερώσεις λογισμικού σε όλες τις πλατφόρμες της για να αντιμετωπίσει τα σφάλματα των Ινδικών χαρακτήρων που ανακάλυψε την περασμένη εβδομάδα. Η διόρθωσητων προβλημάτων περιλαμβάνεται στο iOS 11.2.6, και στο macOS 10.13.3 ως συμπληρωματική ενημέρωση, στο tvOS 11.2.6 και στο watchOS 4.2.3.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δυνητικά σοβαρή φύση του σφάλματος ώθησε την Apple να προβεί άμεσα στην επίλυση του ζητήματος πριν να κυκλοφορήσουν οι επόμενες πλήρεις εκδόσεις κάθε λειτουργικού συστήματος.

Αυτό το σοβαρό σφάλμα είναι γνωστό ως Telugu, το οποίο ουσιαστικά είναι μια Δραβιδική γλώσσα που ομιλείται περίπου από 70 εκατομμύρια άτομα στην Ινδία, επίσης το συγκεκριμένο σφάλμα προκαλεί κρασάρισμα σε ορισμένες εφαρμογές επικοινωνίας iOS όταν επιχειρούν να επεξεργαστούν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα που ανήκει στο αλφάβητο Telugu.

Όταν ο χαρακτήρας υποβληθεί σε επεξεργασία από το σύστημα ειδοποιήσεων του iOS, η οθόνη της συσκευής κρασάρει και μπαίνει σε ένα κύκλο επανεκκίνησης. εμποδίζοντας την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τα δεδομένα της συσκευής.

Το iOS 11.2.6 είναι δωρεάν λήψη για το ευρύ κοινό και μπορείτε να το αποκτήσετε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού σε iPhone, iPads και iPod touch. Στο macOS 10.13.3 η πρόσθετη ενημερωμένη έκδοση είναι προσβάσιμη μέσω της ενότητας Ενημερώσεις του Mac App Store. Στο tvOS 11.2.6 μπορεί να εφαρμοστεί αυτόματα από μια Apple TV ή μη αυτόματα στο Settings> System> Software Update. Το watchOS 4.2.3 μπορεί να εφαρμοστεί χειροκίνητα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Watch app στο iPhone. Σημειώστε ότι η ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν θα εμφανίζεται σε συσκευές που εκτελούν προγραμματιστές της Apple ή δημόσιες υπηρεσίες beta, οι οποίες λέγεται ότι έχουν ήδη αντιμετωπίσει το σφάλμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας