ΑρχικήΕιδήσειςΗ Apple κατέστησε δωρεάν το Apple Developer Program για την κυβέρνηση και...

Η Apple κατέστησε δωρεάν το Apple Developer Program για την κυβέρνηση και τα σχολεία

Η Apple κατέστησε δωρεάν το Apple Developer Program για την κυβέρνηση, τα σχολεία και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Από εδώ και στο εξής τα τέλη συνδρομής για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης εφαρμογών (αγγλικά: Apple Developer Program ) της Apple έχουν πλέον καταργηθεί για τα μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις κυβερνητικές υπηρεσίες, ωστόσο για να συμβεί αυτό το πράγμα πρέπει να πιστοποιηθεί ο ενδιαφερόμενος οργανισμός.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά πως πλέον δεν θα χρεώνει πως πλέον δεν θα χρεώνει την οποιαδήποτε αμοιβή για τους προγραμματιστές που ανήκουν σε αυτούς τους οργανισμούς και τώρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε όσους δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να απολαύσουν το Πρόγραμμα Ανάπτυξης εφαρμογών.

Σύμφωνα με την Apple, οι απαλλαγές από τα τέλη θα προσφερθούν σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, τα διαπιστευμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τις κυβερνητικές οντότητες στις ΗΠΑ, οι οποίες επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Ωστόσο, όσοι έχουν πληρώσει μέχρι στιγμής, δεν θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους , Απλά κατά την ανανέωση του συμβολαίου δεν θα υπάρξει χρέωση.

Μέχρι πρότινος τα σχολεία και άλλοι οργανισμοί που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν Apple Developer Program, θεωρούνταν αποκλεισμένα, επειδή δεν διέθεταν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να αναπτύξουν τις δικές τους εφαρμογές και συχνά στρέφονταν σε τρίτους για να τις δημιουργήσουν.

Προκειμένου να αρθεί η χρέωση των κατασκευαστών, οι οργανισμοί και τα ιδρύματα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση απαλλαγήςαπό τα τέλη μετά την εγγραφή τους στο πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple. Στη συνέχεια, θα πρέπει να παράσχουν το αναγνωριστικό τους EIN/tax ID από τον αριθμό IRS, Apple ID και D-U-N-S προκειμένου να επαληθεύσουν το νομικό τους καθεστώς και την ταυτότητά τους.

Η Apple απαιτεί επίσης ο καθένας που εγγράφεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης να έχει τη νομική εξουσία να το πράξει, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει είτε να είναι ο ιδιοκτήτης, είτε ο ιδρυτής του οργανισμού, ένα μέλος της εκτελεστικής ομάδας ή έχει λάβει νομική εξουσία από έναν ανώτερο υπάλληλο του οργανισμού.

Οι επιλέξιμοι οργανισμοί μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη νέα πολιτική της Apple και την επόμενη φορά που θα ανανεωθεί η συμμετοχή τους δεν θα χρεωθούν.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166