Η BlackBerry Mobile έχει κάτι ιδιαίτερο για να ανακοινώσει στην IFA

Η BlackBerry Mobile έχει κάτι ιδιαίτερο για να ανακοινώσει στην IFA σύμφωνα με νέο teaser βίντεο το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν όταν η TCL αποκάλυψε την τελευταία της συσκευή BlackBerry, το KEYone , στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Παρά το γεγονός ότι προσέφερε μόνο προδιαγραφές μεσαίας εμβέλειας, η συσκευή είχε μια φαινομενικά σταθερή κατασκευή μαζί με ένα φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY.

Σχεδόν επτά μήνες μετά το ξεκίνημα του στις αγορές, φαίνεται ότι το KEYone μπορεί να είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του BlackBerry, καθώς η επιχείρηση κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για ένα γεγονός που θα συμβεί κατά τη διάρκεια της IFA.

Το trailer 14 δευτερολέπτων δεν μας δίνει πολλά για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, αλλά διαφαίνεται στον ορίζοντα να έχει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που περιστρέφεται γύρω από ένα συνεχώς εξελισσόμενο μαύρο σκηνικό.

Το παρόν γεγονός θα μπορούσε ενδεχομένως να υποδείξει ότι ίσως η μαύρη παραλλαγή του ακουστικού που κυκλοφόρησε ως περιορισμένη έκδοση αποκλειστικά στην Ινδία μόλις αυτό το μήνα, θα μπορούσε να διοχετευθεί σε περισσότερες αγορές στο μέλλον.

Όποιο κι αν είναι το σχέδιο της εταιρείας, το πλάνο της θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από το KEYone.. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ, καθώς η διοργάνωση της IFA στο Βερολίνο πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πάντως αρκετοί θαυμαστές του συγκεκριμένου μοντέλο επισημαίνουν ότι οι νέες προδιαγραφές δεν αρκούν για να κάνουν την αλλαγή. Πάντω αν βελτιώσουν την οθόνη σε τύπου amoled προφανώς θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση στο αγοραστικό κοινό, βλέπεις κάτι τέτοια είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Επίσης ένα ακόμη δροσερό χαρακτηριστικό που εξιτάρει τους χρήστες ότι δέχεται κάρτα αποθήκευσης 256GBκαι λειτουργεί άψογα, όμως τούτο δεν συμβαίνει με όλες τις μάρκες, διότι υπάρχουν αρκετές αναφορές για δυσλειτουργία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας