Η Dell συνεργάζεται με την Nikki Reed για την ανακύκλωση χρυσού από τις μητρικές κάρτες

Η Dell συνεργάζεται με την Nikki Reed για την ανακύκλωση χρυσού από τις μητρικές κάρτες

Η Dell συνεργάζεται με την Nikki Reed για την ανακύκλωση χρυσού από τις μητρικές κάρτες.

Η Dell συνεργάζεται με την ηθοποιό και σχεδιαστή Nikki Reed για την ανακύκλωση χρυσού από παλιές μητρικές κάρτες υπολογιστών με σκοπό να δημιουργήσει κοσμήματα. Το έργο αποτελεί μέρος ενός κινήματος που ονομάζεται sustainable design (ελληνικά: βιώσιμου σχεδιασμού) και συμβάλλει στο πρόγραμμα Legacy of Good της Dell, όπου ο κατασκευαστής υπολογιστών Round Rock του Τέξας δεσμεύτηκε να ανακυκλώσει 100 εκατομμύρια Λίβρες ανακυκλωμένου περιεχομένου στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μέχρι το 2020.

Η Dell αποκάλυψε το πρόγραμμα στο CES 2018, η μεγάλο εμπορική εκδήλωση με επίκεντρο την τεχνολογία στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα συλλογής αυτών των υλικών από την Nikki Reed θα βοηθήσει την Dell να επιστήσει την προσοχή του κόσμου στο γεγονός ότι η ανάκτηση του χρυσού είναι δυνατή και πολύτιμη από τα εκατομμύρια μητρικών καρτών που εισέρχονται στους χώρους υγειονομικής ταφής.

Ο Darrel Ward, ανώτερος αντιπρόεδρος εμπορικών λύσεων της Dell, ανέφερε σε δήλωσή του: Καταφέραμε να μαζέψουμε , τόσο πολύ χρυσό από το πρόγραμμα ανακύκλωσης, που στην πραγματικότητα είναι περισσότερο από ότι μπορούμε να προσθέσουμε στην αλυσίδα εφοδιασμού – τουλάχιστον σε αυτό το σημείο – έχουμε υπερβολικό χρυσό.

Ο Darrel Ward πρόσθεσε: Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη Nikki Reed, η οποία είναι μία καταπληκτική ηθοποιός και εξαιρετική σχεδιάστρια κοσμημάτων. Εμείς από την πλευρά μας την προμηθεύουμε με υπερβολικές ποσότητες χρυσού για να δημιουργήσει μία σειρά κοσμημάτων από ανακυκλωμένο χρυσό πού προέρχεται από τους ανακυκλωμένους υπολογιστές της Dell.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας