Το ποντίκι HyperFlux της Razer παρέχει ασύρματη ισχύ χωρίς μπαταρία

Το ποντίκι HyperFlux της Razer παρέχει ασύρματη ισχύ χωρίς μπαταρία

Το ποντίκι HyperFlux της Razer παρέχει ασύρματη ισχύ χωρίς μπαταρία.

Αν μισείτε τα καλώδια και τις μπαταρίες που χρειάζονται επαναφόρτιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τότε η Razer είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τα νέο ποντίκι Razer Mamba HyperFlux και Firefly HyperFlux που πραγματικά έρχεται από άλλη διάσταση.

Αυτό είναι το νέο ασύρματο ποντίκι της εταιρείας πραγματικά δε μοιάζει με κανένα άλλο. Με την τεχνολογία HyperFlux, το ποντίκι λειτουργεί εντελώς αυτόνομα, διαθέτοντας την απαιτούμενη ισχύ για να λειτουργήσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το συνδέσετε να το συνδέσετε με καλώδιο σε κάποια συσκευή ή να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του κάποια μπαταρία.

Ωστόσο πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η τιμή του είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αφού το Razer Mamba και το Firefly HyperFlux θα διατίθενται στο εμπόριο για 250 δολάρια, το οποίο δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό, επομένως ετοιμαστείτε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να το αποκτήσετε.

Η συγκεκριμένη συσκευή ανταγωνίζεται παρόμοια προϊόντα ασύρματου ποντικιού από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα, όπως η Logitech, αλλά η Razer διαχωρίζει τη θέση, της βάσει των ικανοτήτων που διαθέτει το νέο προϊόν της, αφού λειτουργεί εξ ολοκλήρου χωρίς μπαταρία.

«Ενώ κι άλλες εταιρείες προσπάθησαν να προοδεύσουν σε αυτόν τον τομέα, ως εκ τούτου δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την ασύρματη ισχύ, καθώς τα ποντίκια τους χρειάζονται μια μπαταρία για να δουλέψουν”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, ο Min-Liang Tan. «Η Τεχνολογία Ασύρματης Ισχύος HyperFlux είναι κάτι πρωτοποριακό που θα αλλάξει τα δεδομένα στην τεχνολογία και κατ’ επέκταση στα βιντεοπαιχνίδια. Οι παίκτες δεν εξαρτώνται θα πλέον από το έλεος μιας μπαταρίας ή κάποιου καλωδίου. Αντ ‘αυτού, θα υπάρχει πραγματική ελευθερία ασύρματης χρήσης με αυτήν την συσκευή, το οποίο έχει το ίδιο βάρος με ένα ενσύρματο ποντίκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας