ΑρχικήΟικονομίαΗ Die Welt έχει 80.000 ψηφιακούς συνδρομητές που πληρώνουν € 19,99 μηνιαίως

Η Die Welt έχει 80.000 ψηφιακούς συνδρομητές που πληρώνουν € 19,99 μηνιαίως

Η Die Welt έχει 80.000 ψηφιακούς συνδρομητές που πληρώνουν € 19,99 μηνιαίως.

Οι άνθρωποι που πληρώνουν για να διαβάσουν ένα περιεχόμενο στο διαδίκτυο (σε θεωρητικό επίπεδο) είναι λίγοι, αλλά το τμήμα ειδήσεων Axel Springer της Die Welt έχει σημειώσει μία απίστευτη πρόοδο και κατάφερε να καταστήσει αυτό το μοντέλο αποδοτικό για τα συμφέροντά της.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η γερμανική καθημερινή εφημερίδα μεταπήδησε από ένα τυπικό μοντέλο, όπου οι χρήστες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε 20 δωρεάν άρθρα το μήνα, σε ένα μοντέλο freemium, όπου περίπου το 15% του περιεχομένου του απαιτεί ψηφιακή συνδρομή. Το προϊόν συνδρομής WeltPlus κοστίζει € 19,99 μηνιαίως και επιτρέπει στον εκδότη να παρουσιάσει το πιο αποκλειστικό του περιεχόμενο. Ο Die Welt έχει 78.000 ψηφιακούς συνδρομητές.

Ο εκδότης δεν μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει πως αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί, αλλά ο Dominik Stiefermann, μέλος του κλάδου των καταναλωτών της Axel Springer, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της WeltN24, που λειτουργεί η Die Welt και ο τηλεοπτικός σταθμός N24, δήλωσε ότι ο προσωπικός του στόχος είναι να φτάσει τους 100.000 συνδρομές έως το 2018.

“Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να γνωρίζουμε τα δεδομένα των πελατών και τα δεδομένα του ιστότοπου και χρειαζόμαστε τους σωστούς ανθρώπους, που δραστηριοποιούνται και έχουν μεγάλη πείρα σε εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και αναλύσεων, για να τα συγκεντρώσουμε, με γνώμονα να καταλάβουμε τι ζητά ο αναγνώστης”, ανέφερε.

Ο Die Welt χρησιμοποιεί πολλά κανάλια μάρκετινγκ για να αυξήσει τις συνδρομές, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών διαφημίσεων, των διαφημίσεων προβολής, των ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των δημοσκοπήσεων μέσω της Opinary. Τα λεγόμενα άρθρα υψηλής ποιότητας, όπως οι σε βάθος συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, οι καταξιωμένοι αρθρογράφοι, τα άρθρα για την κατασκευή διαφόρων πραγμάτων και την αναφορά έρευνας, μετατρέπουν τον μεγαλύτερο αριθμό των αναγνωστών σε συνδρομητές.

Οι συντάκτες αποφασίζουν ποιο περιεχόμενο είναι premium, χρησιμοποιώντας βαθμολογίες άρθρου από το σύστημα ανάλυσης της Die Welt που βασίζονται στον αριθμό των προβολών σελίδας, τον χρόνο που αφιερώνεται στη σελίδα του άρθρου, τις προβολές βίντεο, τους επισκέπτες μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το ποσοστό εγκατάλειψης και τη μετατροπή σε εγγραφή κάποιας υπηρεσίας μας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166