Η Dropbox ανήγγειλε μια νέα συνεργασία με την Google

Η Dropbox ανήγγειλε μια νέα συνεργασία με την Google

Η Dropbox ανήγγειλε μια νέα συνεργασία με την Google, η οποία θα τη δούμε να ενσωματώνει τη δική της υπηρεσία σε αυτή της Google Cloud.

Με αυτήν την εταιρική σχέση, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν, να ανοίγουν και να επεξεργάζονται αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με το Google (Έγγραφα, Φύλλα, Διαφάνειες) που αποθηκεύονται στο Dropbox. Ταυτόχρονα, οι χρήστες θα μπορούν να ανοίγουν και να επεξεργάζονται αρχεία από το Dropbox απευθείας στα φύλλα Google, Έγγραφα και Διαφάνειες.

Τέλος, οι διαχειριστές θα μπορούν να διαχειρίζονται αυτά τα αρχεία όπως ακριβώς και κάθε άλλο αρχείο που είναι αποθηκευμένο στο Dropbox.

«Θέλουμε να διευκολύνουμε τους χρήστες μας να εργάζονται σε όλες τις συσκευές με τα εργαλεία που αγαπούν», δήλωσε ο Tony Lee, VP Engineering στο Dropbox. «Αυτή η συνεργασία με το Google Cloud είναι ένας ακόμα τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο σπίτι για το περιεχόμενο γύρω από αυτό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Google για να καταργήσουμε την επιπλέον διαδικασία στην οποία επιβάλλονται καθημερινά οι χρήστες μας».

Η Ritcha Ranjan, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων στο Google Cloud, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να κάνουμε το G Suite προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για την εργασία τους, και κατά συνέπεια αυτές οι ενοποιήσεις βοηθούν τους κοινούς πελάτες μας να δουλεύουν με καλύτερο τρόπο. Η συνεργασία με το Dropbox θα μας βοηθήσει να καταστήσουμε τις εφαρμογές μας πιο λειτουργικές, έτσι ώστε οι πελάτες μας να εστιάσουν την προσοχή τους αποκλειστικά στους στόχους τους».

Η ενσωμάτωση αναμένεται να γίνει πραγματικότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο blog του Dropbox .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας