Η Microsoft εγκαινιάζει νέα εργαλεία AI και Cloud Computing για τον τομέα της υγείας

Η Microsoft εγκαινιάζει νέα εργαλεία AI και Cloud Computing για τον τομέα της υγείας

Η Microsoft εγκαινιάζει νέα εργαλεία AI και Cloud Computing για τον τομέα της υγείας.

Πριν από την επικείμενη διάσκεψη της Κοινωνίας Πληροφοριών και Συστημάτων Διαχείρισης (HIMSS), η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από νέες λύσεις και που έχουν ως επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τα νοσοκομεία και τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας να καταστήσουν την έξυπνη υγεία πραγματικότητα.

Πέρυσι η εταιρεία ξεκίνησε το Healthcare NexT για να επιταχύνει την καινοτομία της υγειονομικής περίθαλψης μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης AI και του cloud computing. Μετά από συνεργασία με τους πρωτοπόρους στη βιομηχανία, η Microsoft φέρνει νέες εκλεπτυσμένες υπηρεσίες που προέκυψαν μέσα από έρευνα και ανάπτυξη των τεχνολογιών στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, τις εταιρείες βιοτεχνολογίας και τους οργανισμούς, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το AI και το Cloud Computing με την προοπτική να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση, σε αυτόν τον πολύπαθο κλάδο.

Η Microsoft Genomics, η οποία θα είναι γενικά διαθέσιμη στο Microsoft Azure, θα παρέχει στους ερευνητές και τους κλινικούς ιατρούς υπηρεσίες γονιδιωματικής επεξεργασίας στο σύννεφο. Η εταιρεία επισήμανε ως κύριο συνεργάτη το ίδρυμα ST. Jude Children’s Research Hospital και στην πραγματικότητα θα βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο.

Επίσης μέσω του Microsoft Azure Security and Compliance Blueprint: HIPAA/HITRust – Health Data & AI, η Microsoft θα βοηθήσει τους οργανισμούς να μετακομίσουν με ευκολία στο σύννεφο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα παραμείνουν ασφαλείς και συμβατοί με τα νέα δεδομένα.

Η εταιρεία έχει επίσης επεκτείνει το Microsoft Intelligent Network for Eyecare και το έχει μετονομάσει σε AI Network for Healthcare. Μέσω μιας συνεργασίας με το Apollo Hospitals, ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα υγείας στην Ινδία, η Microsoft θα δημιουργήσει ένα δίκτυο επικεντρωμένο στην καρδιολογία.

Τα πρότυπα λύσεων της Microsoft 365 Huddle Solution θα επιτρέψουν στις ομάδες υγείας να δημοσιεύσουν νέα προγραμματιστικά πρότυπα σε συνεργασία με τους χρήστες του Microsoft Teams. Αυτό θα επιτρέψει στους επαγγελματίες της υγείας να συνεργάζονται καλύτερα και να μοιράζονται πληροφορίες χρησιμοποιώντας το Microsoft 365.

Τέλος, το Project InnerEye θα λάβει επίσης νέες ενοποιήσεις με το TeraRecon και το Intuitive Surgical.

Η Microsoft θα προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τα νέα εργαλεία AI και cloud computing από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο φετινό συνέδριο HIMSS στο Λας Βέγκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας