ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΗ εκδήλωση Marvel Heroes Omega γιορτάζει τη νέα σειρά Defenders της Netflix

Η εκδήλωση Marvel Heroes Omega γιορτάζει τη νέα σειρά Defenders της Netflix

Η εκδήλωση Marvel Heroes Omega γιορτάζει τη νέα σειρά Defenders της Netflix.

Η Gazillion ξεκίνησε μια εκδήλωση με τίτλο Defenders για το παιχνίδι ρόλων της Marvel Heroes Omega για το Xbox One και το PlayStation 4 . Εισάγει την Elektra ως τον 41ο ήρωά της, καθώς και τα καλλυντικά αντικείμενα για τους Daredevil, Luke Cage, Iron Fist και Punisher.

Οι υπερασπιστές είναι μια ομάδα υπερήρωων Marvel που πρόσφατα πήραν το δικό τους show στο Netflix. Περιλαμβάνει notables από άλλα δράματα Marvel Netflix superhero, συμπεριλαμβανομένων των Daredevil, Iron First και Luke Cage. Αυτό το κομμάτι της πολλαπλής προώθησης θα μπορούσε να ωφελήσει τόσο το παιχνίδι όσο και το show.

Το Marvel Heroes Omega είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο για παιχνίδι, χωρίς να απαιτείται ο χρήστης να πληρώσει κάποιο οικονομικό τίμημα, οπότε η προσθήκη νέων χαρακτήρων και καλλυντικών είναι το πώς μπορεί να κερδίσει χρήματα από τους παίκτες του.

Το Marvel Heroes ξεκίνησε ως προβληματικό παιχνίδι για PC το 2013, αλλά ο Gazillion ξανάβαλε σε κάτι πιο δημοφιλές και κερδοφόρο πριν από την απελευθέρωση της έκδοσης Omega για κονσόλες νωρίτερα φέτος . Τα RPG δράσης είναι μια σπάνια όψη στις κονσόλες σε σύγκριση με τον υπολογιστή, αλλά μπορείτε να βρείτε δημοφιλή παραδείγματα όπως το Dialbo III του Blizzard.

Το Path of Exile , είναι ένα άλλο επιτυχημένο PC, που έρχεται επίσης στο Xbox One.

Η Gazillion εργάζεται σε ένα σύστημα Omega Prestige. Παρόμοια με την ιδέα του Prestige στο Diablo III, δίνει στους χαρακτήρες μέγιστου επιπέδου πρόσβαση σε ένα νέο σύστημα εξέλιξης, δίνοντάς τους επιπλέον ανταμοιβές ως ξεκάθαροι κακοί. Ο Spider-Man θα είναι ο πρώτος ήρωας που θα έρθει στο Omega Prestige.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166