Η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα ονομάζεται Judy, θα έχει Snapdragon 845 και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα ονομάζεται Judy, θα έχει Snapdragon 845 και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Η επόμενη ναυαρχίδα της LG θα ονομάζεται Judy, θα έχει Snapdragon 845 και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Η LG μπορεί να μην ανακοίνωσε κάποιο σημαντικό νέο στην ετήσια έκθεση του MWC, εκτός από το AI του V30 που σχεδιάζει να λανσάρει η εταιρεία. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο έτος στο MWC, η LG είχε ανακοινώσει τα δημοφιλή τηλέφωνα της σειράς G6, κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους οπαδούς της μάρκας.

Ωστόσο μέχρι τώρα οι προσδοκίες για ανακοίνωση κάτι σπουδαίου από την LG τελικά διαψεύστηκαν. Όμως, η LG ενδεχομένως να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό της που πραγματικά θα μας εκπλήξει όλους, αφού η επόμενη ναυαρχίδα των smartphone της που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η συσκευή θα μπορούσε να κωδικοποιηθεί ως “Judy”.

Ένας δημοφιλής tipster, ο Evan Blass, ο οποίος συχνά είναι ακριβής στις προβλέψεις του, αποκαλύπτει ότι η LG σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας τον Ιούνιο και πρόσθεσε ότι θα έχει κωδικό όνομα “Judy”. Το επερχόμενο τηλέφωνο από την LG θα μπορούσε να είναι ένα πλήρες makeover σε σχέση με τις συσκευές του περασμένου έτους – τα LG G6, όσον αφορά το σχετικό σχέδιο.

Το τηλέφωνο LG, με κωδικός όνομα Judy αναμένεται να είναι μια καταπληκτική συσκευή, όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές και φημολογείται πως θα έρθει με μία οθόνη 6,1 ιντσών 18: 9 Full Vision.

Επίσης, οι διαρροές αναφέρουν ότι η LG σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια άλλη συσκευή που θα ονομάζεται LG G7, η οποία θα είναι ο άμεσος διάδοχος του G6. Το LG G7 και το μυστηριώδες τηλέφωνο Judy είναι δύο διαφορετικές συσκευές και η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει και τα δύο, φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας