Η Autoglass χρησιμοποιεί το AI για να αξιολογήσει τις ρωγμές στα τζάμια του αυτοκινήτου

Η Autoglass χρησιμοποιεί το AI για να αξιολογήσει τις ρωγμές στα τζάμια του αυτοκινήτου

Η Autoglass χρησιμοποιεί το AI για να αξιολογήσει τις ρωγμές στα τζάμια του αυτοκινήτου.

Η Autoglass, η οποία εταιρεία επισκευής τζαμιών των οχημάτων, έχει δοκιμάσει ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να αξιολογήσει τη ζημιά στα παράθυρα των αυτοκινήτων και να καθορίσει αν μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν.

Η τεχνολογία συνδυάζει την απεικόνιση με το AI, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν απλά να τραβήξουν μια εικόνα μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος της ρωγμής στο παρμπρίζ τους και να λάβουν σχεδόν μια άμεση απάντηση ως προς το πόσα έργα πρέπει να γίνουν.

Στη συνέχεια οι πελάτες θα είναι σε θέση να κλείσουν ένα ραντεβού με το πλησιέστερο υποκατάστημα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ο μηχανικός για την εργασία που θα πρέπει να γίνει.

«Στην Autoglass, αναζητούμε συνεχώς καινοτόμους τρόπους βελτίωσης και παροχής των υπηρεσιών μας για την καλύτερης εμπειρίας των πελατών μας», δήλωσε ο Nick Cleary, διευθυντής της Autoglass.

«Το AI είναι μια συναρπαστική τεχνολογία που παρακολουθούσα με προσοχή τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να αλλάξει δραματικά πολλές πτυχές της κοινωνίας μας, είτε αυτό είναι στα σπίτια μας, είτε πώς αλληλεπιδράμε με τις επιχειρήσεις μας. Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη AI πρόκειται να αναπτυχθεί περαιτέρω και να γίνει πιο ισχυρή, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να ηγηθούμε της προσπάθειας και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές της ».

Η τεχνολογία παρέχει ακρίβεια άνω του 80%, αν και η Autoglass αναφέρει ότι αυτό είναι πιθανό να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι περισσότεροι πελάτες θα ανεβάζουν τις εικόνες τους στο σύστημα.

«Γνωρίζουμε ότι έπρεπε να υιοθετήσουμε την κατάλληλη τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Η πολυπλοκότητα της αντιμετώπισης της πραγματικής βλάβης στα τζάμια αποτελεί σημαντική πρόκληση και είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την επιτυχία αυτού του έργου μέχρι στιγμής» δήλωσε ο Nick Cleary.

Το επόμενο βήμα στη σχέση Autoglass και Service Certainty είναι να αναπτύξουμε ένα σύστημα AI που καθορίζει αν το αυτοκίνητο ενός πελάτη απαιτεί βαθμονόμηση ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) μετά από επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του παρμπρίζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας