ΑρχικήΟικονομίαΗ Google απορρίπτει το γεγονός ότι θα μοιράζεται έσοδα με τους εκδότες...

Η Google απορρίπτει το γεγονός ότι θα μοιράζεται έσοδα με τους εκδότες ειδήσεων

Η Google απορρίπτει το γεγονός ότι θα μοιράζεται έσοδα με τους εκδότες ειδήσεων.

Η Google απέρριψε κατηγορηματικά μια αναφορά από τους Financial Times ότι σκοπεύει να μοιραστεί τα έσοδα και τα δεδομένα χρηστών με εκδότες ειδήσεων.

Οι Financial Times ανέφεραν επίσης ότι η Google σχεδιάζει να συνδυάσει τις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα με αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να βοηθήσει τους εκδότες να αυξήσουν το αναγνωστικό κοινό τους.

Η Google διέψευσε το συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας πως είναι ανακριβές, και πως δεν πρόκειται να μπει σε κάποιο συμβιβασμό για το παρόν θέμα (τουλάχιστον προς το παρόν) με τους εκδότες ειδήσεων στο διαδίκτυο, όπως προτάθηκε.

Ο εκπρόσωπος της Google Maggie Shiels δήλωσε στην CNET ότι η εταιρεία δεν έχει καταλήξει σε κάποιο τελικό συμπέρασμα σχετικά με την κατανομή των εσόδων.

Είπε επίσης ότι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνίες σχετικά με την υπηρεσία συνδρομής της εταιρείας.

Η υποτιθέμενη είδηση έλεγε πως η Google επιδιώκει να μοιράζεται έσοδα με εκδότες ειδήσεων.

Η Google σχεδιάζει να αναπτύξει ένα νέο σύστημα στο οποίο βοηθά τους εκδότες ειδήσεων να αποκτήσουν νέους δυνητικούς συνδρομητές σε αντάλλαγμα να γίνει μοίρασμα των εσόδων.

Ο γίγαντας του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλους ειδησεογραφικούς οργανισμούς σχετικά με τη δυνατότητα εφαρμογής δεδομένων παρόμοιων με αυτά που χρησιμοποιεί για τη στόχευση διαδικτυακών διαφημίσεων για να βοηθήσει τα μέσα ενημέρωσης να προσαρμόσουν ελκυστικές προσφορές συνδρομής. Σε συνέντευξή του στους Financial Times , ο επικεφαλής ειδήσεων της Google, Richard Gingras, δήλωσε ότι ο διαχωρισμός των εσόδων σε οποιοδήποτε τέτοιο μοντέλο θα ήταν πολύ πιο αποδοτικός στους εκδότες από το διαφημιστικό μοντέλο της εταιρείας, το οποίο δίνει το 70% των εσόδων στους ιστοτόπους

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166