ΑρχικήΛογισμικάΗ Google δημιούργησε την πλατφόρμα chatbot analytics platform ή αλλιώς Chatbase

Η Google δημιούργησε την πλατφόρμα chatbot analytics platform ή αλλιώς Chatbase

Η Google δημιούργησε την πλατφόρμα chatbot analytics platform ή αλλιώς Chatbase.

Η Google ξεκίνησε να λειτουργεί επίσημα την πλατφόρμα chatbot analytics platform, την οποία ονόμασε Chatbase, και έχει την δυνατότητα να παρέχει πληροφορίες για τη συμπεριφορά των bots.

Το Chatbase έχει σχεδιαστεί ως υπηρεσία cloud που επιτρέπει στους χρήστες να αναλύουν και να βελτιστοποιούν τα bots τους. Τα ευχάριστα νέα της υπόθεσης είναι πώς διατίθεται εντελώς δωρεάν στο κοινό.

Ο Ofer Ronen, από την ομάδα του Chatbase, έγραψε: Με το Chatbase, οι κατασκευαστές bot μπορούν να κατανοήσουν γρήγορα τις αλληλεπιδράσεις για να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής, να βελτιώσουν με ακρίβεια τις δυσλειτουργίες και να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία στο χρήστη σε συνολικό επίπεδο. Η πλατφόρμα λειτουργεί με οποιοδήποτε είδος bot, είτε πρόκειται για φωνητική ομιλία, είτε για γραπτό κείμενο.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί τις δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης της Google για να αυτοματοποιήσει τον εντοπισμό προβλημάτων και την περαιτέρω εξέλιξη των bot. Οι εταιρείες που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτή την τεχνολογία είναι ηTicketmaster και η HBO.

Η Viber, μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από 900 εκατομμύρια χρήστες σε 193 χώρες, δήλωσε: Το Chatbase μας παρέχει ισχυρές δυνατότητες ανάλυσης των bots μας, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο όγκος των ερωτημάτων αυξάνεται δραστικά κατά 35% ανά έτος και δυστυχώς με τα συμβατικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαμε κατά το παρελθόν δεν γινόταν σωστή δουλειά, τώρα πλέον έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Hable con ella (soundtrack)

Insomnia & The Others (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166