ΑρχικήΕιδήσειςΗ Google έχει προσλάβει την πρώην επικεφαλή της Intel για να διευθύνει...

Η Google έχει προσλάβει την πρώην επικεφαλή της Intel για να διευθύνει το τμήμα Cloud

Η Google έχει προσλάβει τον πρώην επικεφαλή της Intel για να διευθύνει το τμήμα Cloud.

Η Google έχει προσλάβει τον πρώην επικεφαλή των κέντρων δεδομένων της Intel, το Diane Bryant, ως νέο επικεφαλή που θα διοικεί το Google Cloud .

Η Bryant θεωρήθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη της Intel πριν εγκαταλείψει την εταιρεία το Μάιο του 2017 για οικογενειακούς λόγους.

Τότε η Intel δήλωσε ότι h Bryant δεν θα απουσιάσει για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – μέχρι έξι μήνες, το πολύ. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία κατάθεση της Intel, h Bryant δήλωσε τότε ότι δεν θα επιστρέψει πίσω στα εργασιακά του καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάφερε στον στενό του κύκλο ότι θα εγκαταλείψει την εταιρεία από την 1η Δεκεμβρίου και ότι η Intel θα πρέπει να τον αποζημιώσει με 4,5 εκατομμύρια δολάρια.

H Diane Bryant είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της United Technologies.

Σε μια δημοσίευση στο blog της , η Bryant δήλωσε ότι το Google Cloud είναι τεχνολογικά το πιο προηγμένο, πιο λειτουργικό και πιο εύχρηστο σύννεφο στον κόσμο.

«Αυξάνουμε με εξαιρετικό ρυθμό τις δυνατότητές μας, καθώς επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις να γίνουν πιο έξυπνες με τα δεδομένα τους, να αυξήσουν την ευκινησία τους, να συνεργαστούν με άλλες εταιρικές οντότητες και να ασφαλίσουν τις πληροφορίες τους. Η στρατηγική τακτική, οι τεχνικές γνώσεις και η εστίαση του πελάτη που διαθέτει η Diane θα αποδειχθούν πολύτιμες, καθώς επιταχύνουμε την κλίμακα και την εμβέλεια του Google Cloud» δήλωσε η Google Cloud.

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την Diane Bryant καθώς μπαίνουμε στο 2018 και υποσχόμαστε στους πελάτες μας πως το καινούργιο έτος θα φέρει τα καλύτερα πράγματα για αυτούς» πρόσθεσε το τμήμα Cloud της Google .

Η Diane Bryant, θεωρείται γενικά ως ένας από τους κορυφαίους γυναικείους ηγέτες στο Silicon Valley, λέει το CNBC.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166