Η Google πώλησε πάνω από 6 εκατομμύρια έξυπνα ηχεία το 2017

Η Google πώλησε πάνω από 6 εκατομμύρια έξυπνα ηχεία το 2017

Η Google πώλησε πάνω από 6 εκατομμύρια έξυπνα ηχεία το 2017.

Ο φωνητικός βοηθός Google Assistant είναι πλέον διαθέσιμος σε 400 εκατομμύρια συσκευές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 6 εκατομμυρίων έξυπνων ηχείων που πουλήθηκαν στα πέρατα της γης, από τότε που το Home Mini κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο εμπόριο τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι γεγονός πως δεκάδες εκατομμύρια συσκευές της Google πωλήθηκαν το 2017, ανέφερε το blog και τουλάχιστον μία συσκευή Google Home πωλούνταν κάθε δευτερόλεπτο από τότε που το Home Mini άρχισε να διατίθεται στην αγορά πριν από λίγους μήνες, ανέφερε η εταιρεία. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως περίπου 6,3 εκατομμύρια (Google Home – Smart Speaker) έξυπνα ηχεία πουλήθηκαν το 2017, και πραγματικά μοιάζει ένα ασύλληπτο νούμερο για τα δεδομένα αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας.

Το Google Home Mini έχει να ανταγωνιστεί το Echo Dot του Amazon το οποίο άρχισε να διατίθεται στο εμπόριο από τις 19 Οκτωβρίου του 2017. Το Echo Dot ήταν μεταξύ των συσκευών με τις καλύτερες πωλήσεις στο διαδικτυακό κατάστημα του Amazon για την περσινή χρονιά. Η Amazon ανακοίνωσε λίγο μετά τα Χριστούγεννα ότι “δεκάδες εκατομμύρια” συσκευές με δυνατότητα Alexa (φωνητικός βοηθός) πωλήθηκαν παγκοσμίως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Πέρα από την δυναμική εισαγωγή των έξυπνων ηχείων Home Mini και Home Max αυτό το φθινόπωρο στα τεχνολογικά δρώμενα, το Google Assistant επεκτάθηκε σε μια σειρά νέων έξυπνων ηχείων σε μάρκες όπως η JBL και η Sony. Άλλες νέες συσκευές που υποστηρίζουν τον φωνητικό βοηθό Google Assistant περιλαμβάνουν Pixel Buds, Chromebook, Pixel 2 και Pixel 2 XL smartphones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας