ΑρχικήΟικονομίαΗ HCL συνεργάζεται με την Red Hat για την ανάπτυξη εφαρμογών για...

Η HCL συνεργάζεται με την Red Hat για την ανάπτυξη εφαρμογών για επιχειρήσεις

Η HCL συνεργάζεται με την Red Hat για την ανάπτυξη εφαρμογών για επιχειρήσεις.

Η HCL και η Red Hat έχουν συνάψει συμφωνίες συνεργασίας ώστε να διευκολύνουν τους πελάτες επιταχύνουν τη διαδικασία κατασκευής και ανάπτυξης επιχειρηματικών εφαρμογών.

Η εταιρική σχέση σημαίνει ότι οι προγραμματιστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα OpenShift της Red Hat για να δημιουργήσουν καινοτόμες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το AI και την μηχανική εκμάθηση, χωρίς το βάρος της διαχείρισης παραδοσιακής υποδομής σύννεφου, την οποία η HCL θα αναλάβει γι ‘αυτούς.

“Σύμφωνα με τη στρατηγική μας για τη λειτουργία 1-2-3, η HCL συνεχίζει να επενδύει σε δεξιότητες και να αναπτύσσει εταιρικές σχέσεις για υπηρεσίες επόμενης γενιάς του Mode 2, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες ψηφιακών μετασχηματισμών επιχειρήσεων για πελάτες με σύννεφο ως βασική τεχνολογική πλατφόρμα”, δήλωσε ο Kalyan Kumar , CTO του τμήματος υπηρεσιών πληροφορικής της HCL Technologies.

«Αυτή η συνεργασία βοηθά την HCL και την Red Hat να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά PaaS. Ενώ η Red Hat προσφέρει βραβευμένη τεχνολογία πλατφόρμας εφαρμογών εμπορευματοκιβωτίων, η HCL θα είναι ο παγκόσμιος ολοκληρωτής συστημάτων για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό, την ολοκλήρωση, την κατασκευή και τη λειτουργία των λύσεων για τις επιχειρήσεις» δήλωσε ο Kumar .

Επιπλέον ο συνδυασμός τεχνογνωσίας αυτών των δύο εταιρειών θα βοηθήσει να αναπτύξουν από κοινού πλατφόρμα δημιουργίας εφαρμογών με βάση το cloud με πιο αυτόνομο τρόπο, καθιστώντας ακόμη ταχύτερη τη διαδικασία για τις επιχειρήσεις να δημιουργούν πολύτιμες εφαρμογές για την επιχείρησή τους σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

“Στο Red Hat, έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτήν τη συνεργασία με την HCL, η οποία αναμφισβήτητα είναι η ηγέτιδα στον σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων λύσεων για εταιρικούς πελάτες”, πρόσθεσε ο Julio Tapia, διευθυντής του συνεργάτη του OpenShift στο Red Hat.

“Με την τεχνογνωσία της HCL σε συνδυασμό με την πλατφόρμα πλατφόρμων OpenShift Red Hat, οι προγραμματιστές μπορούν να βιώσουν μείωση της χρονικής διάρκειας και πολυπλοκότητας, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τους ποιοτικότερες εφαρμογές, βοηθώντας τους να επικεντρωθούν περισσότερο στην καινοτομία”.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166