ΑρχικήΕιδήσειςΗ IBM δίνει στους πελάτες τον έλεγχο των δεδομένων τους

Η IBM δίνει στους πελάτες τον έλεγχο των δεδομένων τους

Η IBM δίνει στους πελάτες τον έλεγχο των δεδομένων τους.

Η IBM έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της αναφορικά με τις ευαίσθητες πληροφορίες των πελατών της, καθώς προετοιμάζεται για την αναπόφευκτη έλευση του GDPR . Ανέφερε σημαντικές ενημερώσεις στο κέντρο δεδομένων cloud στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με στόχο να δώσει στους χρήστες της μεγαλύτερο έλεγχο και διαφάνεια σχετικά με το πού βρίσκονται τα δεδομένα τους, ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα αρχίσει να προσφέρει νέους ελέγχους, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών της θα παρέχονται μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της IBM που εδρεύουν στην ΕΕ. Θα είναι οι μόνοι που θα μπορούν να ελέγξουν τα δεδομένα.

Στις ειδικές περιπτώσεις των δεδομένων που βρίσκονται στο cloud, δηλαδή σε χώρες που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να ελέγξει και να εγκρίνει όλες τις αιτήσεις πρόσβασης εκτός ΕΕ.

Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο μοντέλο υποστήριξης για τους χρήστες, καθώς και νέες δυνατότητες που χαρακτηρίζονται ως υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής και των υπηρεσιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη AI, τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και τα DevOps.

Οι λειτουργίες και η υποστήριξη πλέον λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, οπότε χάρη στην αύξηση του υπαλληλικού προσωπικού και των προηγμένων δυνατοτήτων κρυπτογράφησης σημαίνουν οι πελάτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τα δεδομένα τους, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν.

“Η δέσμευση της IBM στην υπευθυνότητα των δεδομένων και οι πρόσθετοι έλεγχοι στο IBM Cloud στην Ευρώπη μας επιτρέπουν να εμπιστευόμαστε την IBM για την προστασία των πιο πολύτιμων δεδομένων μας”, λέει ο Patrick Palacin, Cofounder και CTO της TeleClinic, που παρέχει υπηρεσίες τηλεϊατρικής με πλούσια ασφάλεια σε ασθενείς σε όλη τη Γερμανία.

Επίσης ο Patrick Palacin πρόσθεσε: Οι πληροφορίες των ασθενών μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και σεβόμαστε απόλυτα αυτό το γεγονός, ως εκ τούτου οι πρόσθετες δυνατότητες εξασφαλίζουν ότι όλα θα κυλούν ομαλά, όπως η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των δεδομένων, και σημαίνει ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε το IBM Cloud, το οποίο αδιαμφισβήτητα θεωρείται μία καινοτόμος πλατφόρμα”.

Αυτές οι αναβαθμίσεις θα είναι πλήρως διαθέσιμες στο ευρύ κοινό στη Γερμανία από τον Δεκέμβριο του 2017.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166