ΑρχικήΕιδήσειςΗ LG δημιούργησε OLED οθόνη 88 ιντσών με 8K, πραγματικά τέρας

Η LG δημιούργησε OLED οθόνη 88 ιντσών με 8K, πραγματικά τέρας

Η LG δημιούργησε OLED οθόνη 88 ιντσών με 8K, πραγματικά τέρας και θεωρείται η μεγαλύτερη σε μέγεθος τηλεόραση στο είδος της.

Στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES), μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας θα παρουσιάσουν ορισμένα από τα προϊόντα τους για το 2018. Όπως και το CES στο παρελθόν, εταιρείες όπως η LG και η Samsung πρόκειται να εμφανίσουν μερικές τηλεοράσεις επόμενης γενιάς που θα ξεπερνούν τα τυπικά όρια στον τομέα των τηλεοράσεων. Γνωρίζουμε πλέον επιβεβαιωμένα πώς ότι η LG θα κλωτσήσει τα πράγματα θα παρουσιάσει μία OLED οθόνη 88 ιντσών 8K.

Μόλις θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση , αυτόματα θα καταστεί η μεγαλύτερη σε μέγεθος και με υψηλότερη ανάλυση OLED τηλεόραση στην αγορά. Φυσικά, θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρις ότου η λειτουργία 8Κ υποστηριχτεί από όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις ταινίες.

Αυτή τη στιγμή, ακόμη δεν έχει αγκαλιαστεί πλήρως η ανάπτυξη των τηλεοράσεων 4K και περιεχομένου HDR από τους κατασκευαστές, πόσο μάλλον το 8K.

Ωστόσο η σειρά οθονών 8K θα αποτελέσει μία ένδειξη δύναμη για την LG στο CES 2018, καθώς η εταιρεία μεταξύ άλλων ανταγωνίζεται μεγαθήρια, όπως η Samsung και η Panasonic, . Ως εκ τούτου αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τηλεόραση 8K, όμως σε λίγες ημέρες θα έχουμε καλύτερη γνώση των προδιαγραφών της παρούσας τηλεόρασης, μόλις αρχίσει το γνωστό φεστιβάλ CES 2018.

Πριν από αυτή την καινοτομία της LG, η μεγαλύτερη οθόνη OLED στον κόσμο είναι στις 77-ίντσες και προσφέρεται σε ανάλυση 4K. Μάρκες όπως η LG, η Sony και η Panasonic προσφέρουν ήδη τηλεοράσεις 77 ιντσών. Εν τω μεταξύ, η Samsung έχει μεταβεί από το τύπο πάνελ OLED σε QLED πέρυσι, καθιστώντας έτσι την LG τη μόνη εταιρεία που κατασκευάζει τις μεγαλύτερες σε μέγεθος οθόνες OLED maker στο κόσμο. Στο CES 2017, η Samsung παρουσίασε τρεις τηλεοράσεις QLED – Q9, Q8 και Q7. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι οι τηλεοράσεις QLED της είναι καλύτερες από τις τηλεοράσεις OLED.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166