Τα νέα μοντέλα της Samsung Galaxy S9, S9 + παρουσιάζονται με διπλές κάμερες μπροστά

Τα νέα μοντέλα της Samsung Galaxy S9, S9 + παρουσιάζονται με διπλές κάμερες μπροστά

Τα νέα μοντέλα της Samsung Galaxy S9, S9 + παρουσιάζονται με διπλές κάμερες μπροστά.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει μια νέα σειρά smartphones το 2018, ξεκινώντας από τα δύο κινητά τηλέφωνα – Galaxy S9, S9 + και ένα ακόμη το οποίο θα είναι αναδιπλούμενο τηλέφωνο, και θα φέρει την ονομασία Galaxy X.

Ο γνωστός κατασκευαστής smartphones της Νότιας Κορέας θα ξεκινήσει δυναμικά το νέο έτος με τις πιο πολυαναμενόμενες και φημολογούμενες συσκευές, οι οποίες δεν είναι άλλες από τα Galaxy S9 και S9 +. Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τις δύο ναυαρχίδες της στο CES, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, έχουν διαρρεύσει οι επιδόσεις αυτών των συσκευών, επιπλέον μαζί και ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτουν λεπτό πλαίσιο στο σώμα της συσκευής και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Αναμφισβήτητα τον τελευταίο μήνα έχουμε συναντήσει αρκετές φήμες για το Galaxy S9 και S9 + οι οποίες είχαν μία δόση αλήθειας, και κατά συνέπεια έχουμε μια γενική ιδέα για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές. Οι πρόσφατες διαρροές δεν αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες σχετικά με τα τηλέφωνα και απλώς επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που είχαν προηγουμένως διαρρεύσει. Οι επιδόσεις ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά από το Android Headlines.

Η φθηνότερη παραλλαγή, που είναι το Galaxy S9 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, γνωστό και ως Samsung Galaxy S8. Αυτό δείχνει επίσης ότι η Samsung μπορεί να μην φέρει μεγάλη διαφορά στο συνολικό μπροστινό σχεδιασμό των smartphones στη σειρά S9. Εντούτοις, ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφορά, όσον αφορά τις προδιαγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη η Samsung δεν προέβη σε κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με την έναρξη των τηλεφώνων S9. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να παρουσιάσει για πρώτη φορά τα Galaxy S9 και S9 + στο CES 2018 και να τα διαθέσει στην αγορά από την έναρξη του επόμενου φεστιβάλ, του Mobile World Congress.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας