Η Microsoft αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows

Η Microsoft αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows

Η Microsoft αναβαθμίζει το επίπεδο ασφάλειας στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι προσθέτει το Windows Defender ATP σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος, δηλαδή στα Windows 7 και Windows 8.1. Αλλά η ανακοίνωση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, όσο θα περίμενε κανείς.

Ανακοινώνοντας τα νέα χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση του ιστολογίου της, η Microsoft δήλωσε ότι οι πελάτες που δεν θα μετακινηθούν στα Windows 10 θα μπορούν να προσθέσουν τη λειτουργικότητα Windows Defender ATP ανίχνευσης και απόκρισης τελικού σημείου (EDR) σε συσκευές που τρέχουν συσκευές τα Windows 7 και Windows 8.1, ούτως ώστε να καταστούν ασφαλέστεροι.

Η εταιρεία λέει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές συσκευές στο περιβάλλον τους και θέλουν να έχουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας σε όλες αυτές.

Είπε επίσης ότι η ασφάλεια είναι ο κύριος μοχλός πίσω από την υιοθέτηση των Windows 10.

«Ακούμε από τους πελάτες μας ότι η ασφάλεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για τη μετάβασή τους στα Windows 10», έγραψε ο Rob Lefferts, εκ μέρους της Microsoft. «Με τα Windows 10 κατασκευάσαμε τα πιο ασφαλή Windows που έγιναν ποτέ, ενισχύοντας την ίδια την πλατφόρμα και αναπτύσσοντας το Advanced Protection Threat Protection (ATP) του Windows Defender – μια ενοποιημένη πλατφόρμα ασφαλείας για το τελικό σημείο που βοηθά στη διακοπή παραβιάσεων».

Μέχρι στιγμής, το Windows Defender ATP ήταν διαθέσιμο μόνο για Windows 10 και για άλλα λειτουργικά συστήματα που δεν ήταν προέλευσης της Microsoft.

Τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα θα λάβουν τη νέα λύση ασφάλειας αυτό το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας