ΑρχικήΕιδήσειςΗ Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με βελτιώσεις εκκίνησης, gaming,...

Η Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με βελτιώσεις εκκίνησης, gaming, Edge

Η Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με βελτιώσεις εκκίνησης, gaming, Edge, και μπαταρίας.

Μετά την αποδέσμευση μιας ενημερωμένης έκδοσης του Fall Creators Update , η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα προεπισκόπηση των Windows 10 για υπολογιστές με βελτιώσεις εκκίνησης, narrator, shell, Edge, gaming και βελτιώσεις. Ενώ η χθεσινή κατασκευή ήταν μέρος της οριστικοποίησης της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Fall Creators , η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί φτάνοντας στις 17 Οκτωβρίου , η σημερινή κατασκευή είναι μέρος της ανάπτυξης της ενημέρωσης που θα ακολουθήσει μετά από αυτό.

Τα Windows 10 είναι μια υπηρεσία , που σημαίνει ότι χτίστηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους προκατόχους της, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται τακτικά όχι μόνο με διορθώσεις αλλά και με νέα χαρακτηριστικά. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει πολλές τέτοιες ενημερώσεις, μεταξύ των οποίων οι τρεις μεγαλύτερες είναι: η επικαιροποίηση του Νοεμβρίου, η επετειακή ενημέρωση (Anniversary Update) και Creators Update.

Δεδομένου ότι η Microsoft επικεντρώνεται επί του παρόντος στη σταθερότητα της ενημερωμένης έκδοσης για το Fall Creators Update, αυτές οι δομές δεν περιλαμβάνουν νέες δυνατότητες. Και τα builds για την επόμενη ενημερωμένη έκδοση, μέρος της ομάδας ” Skip Ahead “, τα οποία είναι ακόμα νωρίς για να καταστούν διαθέσιμα στο κοινό.

“Επειδή αρχίζουμε την ανάπτυξη για το RS4, οι Insiders δεν πρέπει να περιμένουν να δουν πολύ μεγάλες αλλαγές ή νέα χαρακτηριστικά ακόμα”, εξηγεί η Microsoft. “Η εστίασή μας παραμένει να είναι η ετοιμασία της έκδοσης των Windows 10 Fall Creators Update”.

Αρχικά, αυτή η έκδοση μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εισόδου για να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις μετά από μια επανεκκίνηση ή ενημέρωση. Εάν παραμείνετε στην οθόνη κλειδώματος (lock screen ) για λίγα δευτερόλεπτα πριν συνδεθείτε, θα δείτε την εξατομίκευση της οθόνης κλειδώματος (Ρυθμίσεις => Προσωποποίηση => Κλείδωμα οθόνης).

Όσο για το Narrator,, μπορείτε τώρα να επιλέξετε το επιθυμητό κανάλι ήχου για έξοδο ομιλίας (Ρυθμίσεις => Ευκολία Πρόσβασης => Αφηγητής => Ήχοι που ακούτε).

Το shell έχει λάβει DPI, προτιμήσεις γλωσσών, βελτιώσεις κέντρου δράσης και εκκίνησης. Το Edge, το οποίο έλαβε τις περισσότερες βελτιώσεις, όπως το χτίσιμο καλύτερης δόμησης για να γίνει αρτιότερο , πήρε διορθώσεις που σχετίζονται με το Facebook, το Imgur, τις μεταφορτώσεις, το drag and drop, το pinning, τις προεπισκοπήσεις καρτελών, τις συμβουλές εργαλείων, τα βίντεο και τα αρχεία PDF.

Οι βελτιώσεις των παιχνιδιών ήταν συγκεκριμένες για το Ghost Recon: Wildlands και το Train Simulator 2017. Οι βελτιώσεις εισόδου επικεντρώνονταν εν τω μεταξύ σε emojis, χειρονομίες, και την χρήση CPU.

Η τελευταία μικρή ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες γενικές διορθώσεις και βελτιώσεις σφαλμάτων:

  • Διορθώθηκε ένα ζήτημα στο οποίο λείπει το εικονίδιο εφαρμογής του Κέντρου ασφαλείας του Windows Defender στη γραμμή εργασιών όταν ήταν ανοιχτή η εφαρμογή, καθώς και στη λίστα όλων των εφαρμογών. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το εικονίδιο τώρα μη καταχωρημένο από προεπιλογή στη γραμμή εργασιών.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα όπου το USBhub.sys προκάλεσε αυθόρμητες επανεκκινήσεις λόγω σφαλμάτων ελέγχου σφαλμάτων (GSOD).
  • Επιδιορθώθηκε ένα ζήτημα στο οποίο η ένδειξη της μπαταρίας ενδέχεται να εμφανίζει εσφαλμένα το μήνυμα “το PC δεν φορτίζει”.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιούν οι συντομεύσεις θα καταστούν άχρηστες και θα εξαφανιστούν από το φάκελο “Γραμματοσειρές”.
  • Επιδιορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η αναβάθμιση σε πρόσφατες ενημερώσεις αποτύγχανε εάν είχατε μια δευτερεύουσα γλώσσα εγκατεστημένη.
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166