ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με 7 διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με 7 διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft κυκλοφορεί νέα προεπισκόπηση των Windows 10 με 7 διορθώσεις σφαλμάτων.

Δύο ημέρες μετά την τελευταία επιδιορθώσεις στο shell, κσι Edge, η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα προεπισκόπηση των Windows 10 για υπολογιστές με απαραίτητες διορθώσεις σφαλμάτων και χρήσιμες βελτιώσεις. Η εταιρεία ολοκληρώνει τώρα την ενημέρωση Windows 10 Fall Creators Update, η οποία αναμένεται να φτάσει τον επόμενο μήνα.

Τα Windows 10 είναι ένα περίπλοκο σύστημα, που σημαίνει ότι χτίστηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους προκατόχους του, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται τακτικά όχι μόνο με διορθώσεις, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει πολλές τέτοιες ενημερώσεις, μεταξύ των οποίων τρεις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες οι οποίες είναι οι εξής: επικαιροποίηση του Νοεμβρίου, η Anniversary Update, και η Creators Update.

Ο Κολοσσός των λειτουργικών συστημάτων επικεντρώνεται τώρα στη σταθερότητα, οπότε μην περιμένετε νέες δυνατότητες σε αυτό το build.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς το περιβόητο Windows 10 είναι ένα ακριβό λειτουργικό σύστημα για τους καταναλωτές και στην ουσία έχει να ανταγωνιστεί το αντίστοιχο της Linux που είναι δωρεάν. Το δεύτερο έχει ένα πιστό κοινό που το ακολουθεί, γνωρίζοντας πως είναι απαλλαγμένο από τρωτά σημεία που έχει το πρώτο και αναμφισβήτητα όλοι οι χάκερς έχουν ρίξει το βάρος επάνω στο windows 10, αφού χρησιμοποιείται κατά κόρον από την πλειοψηφία των χρηστών.

Στην παρούσα φάση τα 100 ευρώ πώλησης του Windows 10 δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα και στην πληγωμένη Ελλάδα που μαστίζεται από οικονομική κρίση εξαναγκάζει στους χρήστες να βρουν εναλλακτικές λύσεις, όπως λέει και ένα αρχαίο ρητό: ουδείς αναντικατάστατος.

Όσοι από σας δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το αποκτήσετε, σας συμβουλεύω να μην μπείτε στη διαδικασία να τα αποκτήσετε σπασμένο από διάφορες πειρατικές ιστοσελίδες, γιατί είναι σίγουρο πως συνοδεύονται από malware και από την στιγμή που θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, θα γίνεται έρμαιο των hackers.

Είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε το Ubuntu που δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα και το βέβαιο είναι πως θα βρείτε απεριόριστη υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα σας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166