ΑρχικήΛογισμικάΗ Microsoft πρόσθεσε νέες δυνατότητες AI στα προϊόντα του Office

Η Microsoft πρόσθεσε νέες δυνατότητες AI στα προϊόντα του Office

Η Microsoft πρόσθεσε νέες δυνατότητες AI στα προϊόντα του Office.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει πώς σχεδιάζει να ενσωματώσει μια πληθώρα νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης στη σουίτα παραγωγικότητας του Office 365 που βασίζεται στο σύννεφο.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης σε όλο το εύρος του λογισμικού Office 365 (και όχι μεμονωμένα σε κάποιο σημείο), συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης εγγράφων, των ευφυών ανιχνεύσεων απειλών από χάκερς και της απλοποίησης των υπολογιστικών φύλλων.

Η Microsoft υποστήριξε επίσης πως η συγκεκριμένη τεχνολογία θα ενισχύσει δραματικά την εμπειρία παραγωγικότητας σε πάνω από 120 εκατομμύρια χρήστες του Office 365. Η εταιρεία επισήμανε το γεγονός ότι οι χρήστες θα είναι πλέον σε θέση να ανακαλύψουν με αποδοτικότερο τρόπο τα στοιχεία τους από τα δεδομένα, να αξιοποιήσουν τις οργανωτικές τους γνώσεις και πολλά άλλα.

Το υπολογιστικό φύλλο του Excel έχει ήδη λάβει πολλές αξιόλογες ενημερώσεις. Τώρα, με τις δυνατότητες της μηχανικής μάθησης, η υπηρεσία θα μπορεί να επισημάνει σημαντικά πρότυπα και να δημιουργήσει αυτόματα νέες πληροφορίες για τους χρήστες – τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η Microsoft.

«Σήμερα ανακοινώνουμε την προεπισκόπηση των Insights in Excel – μια νέα υπηρεσία που υπογραμμίζει αυτόματα τα πρότυπα που ανιχνεύει, γεγονός που καθιστά ευκολότερο για όλους να διερευνήσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα τους». υποστήριξε η Microsoft.

“Με την μηχανική μάθηση, το Insights in Excel θα βοηθήσει στον εντοπισμό τάσεων, των υπερβολικών τιμών και άλλων χρήσιμων οπτικοποιήσεων, παρέχοντας νέες και χρήσιμες προοπτικές στα δεδομένα.

Με το Word, το λογισμικό θα είναι σε θέση να κατανοήσει τα ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται από τους οργανισμούς, ισχυρίστηκε η Microsoft. Αυτή η λειτουργία θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

«Κάθε χώρος εργασίας είναι μοναδικός και η κατανόηση των εσωτερικών ακρωνύμων που χρησιμοποιούνται σε έναν οργανισμό μπορεί να είναι απαραίτητη για την επιτυχία», δήλωσε η Microsoft.

Το Outlook έχει αναδιαμορφωθεί και θα διασφαλίσει ότι οι εργαζόμενοι που το χρησιμοποιούν δεν θα χάσουν ποτέ σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις.

«Όταν θα φτάσει η ώρα να ξεκινήσετε για να πάτε σε κάποιο ραντεβού, το Outlook θα στείλει ειδοποίηση στον ενδιαφερόμενο – με οδηγίες τόσο για την οδήγηση, όσο και για τη δημόσια κυκλοφοριακή συμφόρηση- λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα τοποθεσία, την τοποθεσία του συμβάντος και τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο», εξηγεί η Microsoft.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166