ΑρχικήΟχήματαΗ General Motors απέδειξε ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο αυτοκίνητό κάνουν κακό

Η General Motors απέδειξε ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο αυτοκίνητό κάνουν κακό

Η General Motors απέδειξε ότι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο αυτοκίνητό κάνουν κακό.

Η General Motors διεξήγαγε πολλά πειράματα με την τοποθέτηση διαφόρων χριστουγεννιάτικων στολιδιών στα οχήματά και διαπίστωσε ότι όντως είναι κακή επιλογή για όλα τα αυτοκίνητα.

Ο κύριος λόγος που κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα είναι πως έχει να κάνει με την αεροδυναμική των οχημάτων, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις το επίπεδο ασφάλειας έπεσε δραματικά και κατά συνέπεια η GM προτείνει στους οδηγούς να αποφεύγουν αυτή την κακή συνήθεια. Το φαινόμενο του στολίσματος των οχημάτων συναντάται κυρίως την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Για όσους αγαπούν την διακόσμηση των σπιτιών με χριστουγεννιάτικα στολίδια, πρέπει να καταλάβουν αυτό το έθιμο δεν πρέπει να μεταφερθεί στα οχήματα, προφανώς για το δικό τους καλό.

Η προσθήκη ορισμένων αντικειμένων στα αυτοκίνητα αυξάνει την αστάθεια επάνω στο οδόστρωμα, μειώνοντας αναπόφευκτα την αποτελεσματικότητά τους, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που διεξήγαγε η εταιρεία. Η GM, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, επιχείρησε να πειραματιστεί με αυτήν την ανόητη συνήθεια για να διαπιστώσει αν τα πράγματα είναι επικίνδυνα, και όντως κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτό το εθιμοτυπικό βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166