Η Microsoft θα κυκλοφορήσει νέα αναβάθμιση των Windows 10 με πιο ενεργό Windows Update

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει νέα αναβάθμιση των Windows 10 με πιο ενεργό Windows Update

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει νέα αναβάθμιση των Windows 10 με πιο ενεργό Windows Update.

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα αναβάθμιση των Windows 10 για υπολογιστές, με μια μικρή, αλλά σημαντική αλλαγή που εντοπίζεται στο Windows Update. Αυτό το build αντιπροσωπεύει την επόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 την οποία η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει (αλλά είναι πιθανό να την καταστήσει διαθέσιμη σύντομα).

Τα Windows 10 είναι ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο χτίστηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους προκατόχους του, ώστε να μπορεί να ενημερώνεται τακτικά, όχι μόνο με διορθώσεις δυσλειτουργιών ή σφαλμάτων, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει τέσσερις μεγάλες ενημερώσεις μέχρι τώρα.

Ωστόσο, υπάρχει μόνο μία σημαντική προσθήκη σε αυτή την έκδοση: Το Windows Update έχει τροποποιηθεί ώστε να είναι πιο ενεργό για την ενημέρωση των υπολογιστών. Όταν το Windows Update σαρώνει, μεταφορτώνει και εγκαθιστά ενημερώσεις σε έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, θα αποτρέπει τον υπολογιστή στο να βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης (αναστολή λειτουργίας) όταν δεν θα έχει ενεργοποιηθεί για έως και 2 ώρες. Ο στόχος είναι να δοθεί στο Windows Update περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχημένη εγκατάσταση των ενημερώσεων.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως προφανώς η καινούργια αναβάθμιση που θα αφορά τα Windows Update, θα κυκλοφορήσει αρχικά στην έκδοση της Αγγλικής γλώσσας και θα έρθει στην Ελληνική κάπως καθυστερημένα, όπως συμβαίνει συνήθως. Από τη μεριά μας θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με αυτό το ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας