ΑρχικήΛογισμικάΗ Oracle χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για την αυτοματοποιημένη διαχείριση της νέας βάσης...

Η Oracle χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για την αυτοματοποιημένη διαχείριση της νέας βάσης δεδομένων

Η Oracle χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για την αυτοματοποιημένη διαχείριση της νέας βάσης δεδομένων της

Η Oracle θέλει να διευκολύνει τους πελάτες να τροφοδοτούν τις επιχειρήσεις τους με τη βάση δεδομένων τους. Η εταιρεία παρουσίασε σήμερα μια νέα έκδοση την 18c version του λογισμικού της βάσης δεδομένων marquee που χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να βοηθήσει στην προστασία των δεδομένων των πελατών και να αυτοματοποιήσει τη διαχείριση των πληροφοριών τους.

Το λογισμικό θα χρησιμοποιήσει την εκμάθηση μηχανών μέσα από ένα πλήθος δεδομένων καταγραφής για να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της database για συχνές μορφές χρήσης μέσω της προσωρινής αποθήκευσης, της ευρετηρίασης και άλλων τεχνικών. Επιπλέον, θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες θα είναι προστατευμένοι από κάποιον εισβολέα που θα επιχειρήσει να κάνει χρήση τα κλεμμένα διαπιστευτήρια για πρόσβαση στα επιχειρηματικά δεδομένα. Το λογισμικό της βάσης δεδομένων θα επεκτείνει ή θα συρρικνώσει τον υπολογισμό και την αποθήκευση που χρησιμοποιεί αυτόματα.

Έπειτα, οι διαχειριστές πρέπει να ορίσουν τις απαραίτητες πολιτικές για το database software που θα ακολουθηθούν και στη συνέχεια θα πορευτεί με αυτές ακολουθώντας τους κανόνες. Για παράδειγμα, οι χρήστες θα μπορούσαν να πουν ότι θέλουν να έχουν αποκατάσταση καταστροφών για τα δεδομένα τους, και η βάση δεδομένων θα φροντίσει να το πράξει αυτόματα.

“Εάν εξαλείψετε όλη την ανθρώπινη εργασία, αποβάλλετε το ανθρώπινο λάθος”, δήλωσε ο συνιδρυτής της Oracle και ο CTO Larry Ellison κατά τη σημερινή του ομιλία.

Oracle σχεδιάζει να ξεκινήσει να θέσει στην κυκλοφορία το 18c το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για τις αποθήκες δεδομένων, και τον Ιούνιο του επόμενου έτους για το φόρτο εργασίας επεξεργασίας συναλλαγών στο διαδίκτυο. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν το λογισμικό στα ιδιωτικά κέντρα δεδομένων τους σε υποδομές που κατέχουν ή να έχουν Oracle truck στη διαχειριζόμενη υποδομή τους μέσω των υπηρεσιών Cloud στις υπηρεσίες του πελάτη. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω του Oracle Cloud.

Οι υπάρχοντες πελάτες της Oracle μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια νέα σειρά εκπτώσεων που ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι επιτρέπουν στους χρήστες να εφαρμόζουν τις υπάρχουσες άδειες βάσης δεδομένων στις προσφορές platform-as-a-service όπως το Autonomous Cloud Database.

Ο Ellison είπε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να εγγυηθεί στους πελάτες του νέου λογισμικού λιγότερο από 30 λεπτά προγραμματισμένου ή μη προγραμματισμένου χρόνου διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, ο συντονισμός απόδοσης θα καταναλώνει λιγότερο υπολογισμό και αποθήκευση από μια βάση δεδομένων που διαχειρίζεται ο άνθρωπος.

Επιπλέον, δήλωσε ότι η Oracle θα εγγυηθεί ότι η εκτέλεση της υπηρεσίας βάσης δεδομένων της στο cloud θα είναι μικρότερη από το ήμισυ της τιμής της εκτέλεσης του ίδιου φόρτου εργασίας χρησιμοποιώντας το Amazon Redshift στην AWS και η εταιρεία θα δώσει απλόχερα αυτές τις συμβάσεις στους πελάτες χωρίς να εξετάσει το συγκεκριμένο φόρτο εργασίας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166