Η πλατφόρμα οπτικοποίησης δεδομένων Tableau υποστηρίζει πλέον το Linux

Η πλατφόρμα οπτικοποίησης δεδομένων Tableau υποστηρίζει πλέον το Linux

Η πλατφόρμα οπτικοποίησης δεδομένων Tableau υποστηρίζει πλέον το λειτουργικό σύστημα Linux και υπόσχεται ταχύτερες λειτουργίες.

Η Tableau ανακοίνωσε σήμερα ότι η νέα της μηχανή δεδομένων Hyper είναι γενικά διαθέσιμη στους πελάτες, παρέχοντας μια μαζική ώθηση ταχύτητας στις υπάρχουσες διαδικασίες μέσω του λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας και ανάλυσης.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη γενική διαθεσιμότητα του προϊόντος Linux server, πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το Hyper. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να τρέξουν το σύστημα Tableau πάνω από το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα – πέραν των Windows – και κατά συνέπεια θα ικανοποιήσει το μακροχρόνιο αίτημα των χρηστών της.

Αυτές οι δύο ενημερώσεις είναι μέρος της έκδοσης του λογισμικού Tableau 10.5 και έρχονται εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό στον τομέα επιχειρηματικής ευφυΐας και ανάλυσης των δεδομένων. Το Tableau έχει πλέον την ικανότητα να αντιμετωπίσει στα ίσα τις νέες υπηρεσίες cloud που προέρχονται από τους τεχνολογικούς γίγαντες – όπως η Microsoft και η Amazon.

Το Hyper θα μπορούσε να προσφέρει σημαντική ώθηση στα επιχειρηματικά πλάνα στους υφιστάμενους πελάτες του Tableau, καθώς έχει επιταχύνει τις υπάρχουσες διαδικασίες που διαθέτει και πλέον οι χρήστες επικεντρώνονται στο στόχο τους, χωρίς να τον νοιάζει οτιδήποτε άλλο.

Ο κινητήρας Hyper επιτρέπει επίσης μια νέα λειτουργία, η οποία φέρει την ονομασία Viz in Tooltip, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τις οπτικές αναλύσεις των δεδομένων μόνο με το δείκτη του ποντικιού πάνω από τμήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας