Το KickassTorrents επανήλθε μετά από κλείσιμο αρκετών μηνών

Το KickassTorrents επανήλθε μετά από κλείσιμο αρκετών μηνών

Το KickassTorrents επανήλθε μετά από κλείσιμο αρκετών μηνών.

Η ιστοσελίδα KickassTorrents (γνωστή επίσης ως Kickass Torrents, ή απλά KAT) έχει αναστηθεί. Μια ομάδα από το παλιό προσωπικό που εργαζόταν για λογαριασμό της ιστοσελίδας, την επανέφερε στην αρχική της κατάσταση, αλλά με διαφορετικό domain name, το οποίο φέρει την ονομασία katcr.co, δίνοντας ξανά ζωή στην κακόφημη τοποθεσία, έχοντας την ίδια εμφάνιση και την ίδια λειτουργικότητα.

Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι ο ιστότοπος επί της παρούσης αντιμετωπίζει κάποια τεχνικά ζητήματα, τα οποία πιθανώς θα επιλυθούν σύντομα.

Τον περασμένο Ιούλιο, η αυθεντική ιστοσελίδα KickassTorrents τέθηκε εκτός λειτουργίας μετά τη σύλληψη του υποτιθέμενου ιδρυτή της, του Artem Vaulin . Η η δημοφιλής διαδικτυακή τοποθεσία torrent εξαφανίστηκε από το Διαδίκτυο ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, αν και τη θέση της προσπάθησαν να την αναπληρώσουν κάποιες ψεύτικες τοποθεσίες, παρόλα αυτά δεν είχαν την αίγλη της γνήσιας ιστοσελίδας και αναπόφευκτα ήταν καταδικασμένες να αποτύχουν.

Τώρα, περίπου πέντε μήνες αργότερα, το αρχικό προσωπικό του KickassTorrents εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει την ιστοσελίδα στην αρχική της κατάσταση, όπως στις παλιές της δόξες.

«Η πλειοψηφία των αρχικών μελών που εργάζονταν πίστα για να κρατάνε πάντα online την διαδικτυακή τοποθεσία Kickass Torrents, επανήλθαν και είναι ξανά ενωμένοι – κάτι που είμαστε πολύ περήφανοι», δήλωσε η ομάδα του KATcr στο TorrentFreak . «Αυτό δείχνει την πίστη, την αφοσίωση και την πραγματική αγάπη για το ΚΑΤ που όλοι μοιραζόμαστε».

Βέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, αρκετές εταιρείες που έχουν υποστεί καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων τους, εξαιτίας αυτής της ιστοσελίδας, μάλλον θα χάσουν ξανά τον ύπνο τους και προφανώς θα προσπαθήσουν πάλι να την ξανά κατεβάσουν από το διαδίκτυο, όπως συνέβη πριν λίγους μήνες.