Η Samsung επενδύει 5 εκατ. δολάρια στην τηλεοπτική υπηρεσία Pluto TV

Η Samsung επενδύει 5 εκατ. δολάρια στην τηλεοπτική υπηρεσία Pluto TV.

Το Pluto TV είναι μια τηλεοπτική υπηρεσία με περισσότερους από έξι εκατομμύρια συνδρομητές. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές τηλεοπτικές υπηρεσίες διαθέσιμες στο ευρύ κοινό που υπάρχουν σήμερα. Το Pluto TV διανέμει περισσότερα από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από ειδήσεις, μαγείρεμα και αθλητικά, ακόμη και δωρεάν κανάλια ψυχαγωγίας για παιδιά.

Η Samsung ανακοίνωσε μια επένδυση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pluto TV με έδρα το Λος Άντζελες. Η χρηματοδότηση έχει παρασχεθεί από τη Samsung Venture Investment Corp., τμήμα του νοτιοκορεατικού ομίλου ετερογενών δραστηριοτήτων.

Επένδυση σε μία τηλεοπτική υπηρεσία στο διαδίκτυο.

Η επένδυση της Samsung στο Pluto TV θα επιτρέψει στην εταιρεία να δημιουργήσει μία εξειδικευμένη ηλεκτρονική υπηρεσία τηλεόρασης για τα προϊόντα της, όπως τα smartphones και οι έξυπνες τηλεοράσεις (Smart TV). Η Samsung κατέχει ηγετική θέση τόσο στις αγορές έξυπνων τηλεφώνων, όσο και στην αγορά έξυπνων τηλεοράσεων, οπότε η κατοχή μιας τέτοιου είδους online τηλεοπτικής υπηρεσίας έχει νόημα για την εταιρεία.

To Pluto TV προσφέρει δωρεάν διαδικτυακή τηλεοπτική υπηρεσία μέσω διαδικτυακών εφαρμογών για διάφορες πλατφόρμες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Δεν υπάρχουν τέλη συνδρομής, αλλά οι θεατές είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο παρακολούθησης των διαφημίσεων.

“Το Pluto TV είναι η κορυφαία δωρεάν υπηρεσία Internet TV στην Αμερική και βλέπουμε να αναπτύσσονται τεράστιες δυνατότητες για την εταιρεία, καθώς η προσφορά αναβαθμίζεται στους σε τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Jihong Kim, ανώτερος διευθυντής επενδύσεων στην Samsung Venture Investment Corporation.

Παραμένει να δούμε πότε αυτή η online τηλεοπτική υπηρεσία πρόκειται να φτάσει στα προϊόντα της Samsung. Είναι πιθανόν να περιορίζεται στους πελάτες στις ΗΠΑ, τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας