Η Samsung παρουσίασε το μεγαλύτερο SSD στον κόσμο με 30 Terabyte

Η Samsung παρουσίασε το μεγαλύτερο SSD στον κόσμο με 30 Terabyte

Η Samsung παρουσίασε το μεγαλύτερο SSD στον κόσμο με 30 Terabyte.

Η Samsung κατασκεύασε το μεγαλύτερο SSD (Solid State Drive) σε μορφή 2.5 ιντσών το οποίο έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταφέρουν όλα τα δεδομένα τους από συμβατικούς σκληρούς δίσκους σε ένα εύχρηστο μέρος για ασφαλή φύλαξη.

Το νέο PM1643 SSD περιέχει 30,72 terabytes αποθήκευσης αποτελούμενο από 32 sticks των 1TB NAND που περιέχουν 16 στρώματα 512Gb V-NAND. Η Samsung έχει διπλασιάσει την χωρητικότητα αποθήκευσης του SSD 16TB που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016.

Ο οδηγός Serial Attached SCSI (SAS) είναι κατασκευασμένος για μεγάλους φόρτους εργασίας και διαθέτει ταχύτητες ανάγνωσης 2.100MB ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητες εγγραφής 1.700MB ανά δευτερόλεπτο. Η Samsung παρέχει επίσης στους πελάτες πενταετή εγγύηση που καλύπτει σίγουρα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα πωληθεί ή πόσο θα κοστίζει, αλλά αποκάλυψε ότι θα προσφέρει φέτος τη σειρά SAS SSDs τα οποία είναι υψηλής χωρητικότητας και ξεκινούν από 800GB και φτάνουν μέχρι τα 16,3TB.

Ο Jaesoo Han ο οποίος είναι VP στη Samsung, εξήρε την τελευταία ανακάλυψη της εταιρείας στους SSD, λέγοντας:

«Με την κυκλοφορία του SSD 30.72TB, καταφέραμε να καταρρίψουμε ξανά το νεο ρεκόρ χωρητικότητα στην αποθήκευση των SSD που προορίζονται για τις επιχειρήσεις, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τα συστήματα αποθήκευσης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας παγκοσμίως. Η Samsung θα συνεχίσει να κινείται επιθετικά στην αντιμετώπιση της μεταβαλλόμενης ζήτησης των SSDs και ταυτόχρονα θα επιταχύνουμε την υιοθέτηση λύσεων στην αποθήκευση»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας