ΑρχικήSmartphonesΗ Samsung πληρώνει έως και $200.000 σε όσους βρίσκουν σφάλματα στις συσκευές...

Η Samsung πληρώνει έως και $200.000 σε όσους βρίσκουν σφάλματα στις συσκευές της

Η Samsung πληρώνει έως και $200.000 σε όσους βρίσκουν σφάλματα στις συσκευές της, αρκεί να αποδειχθούν τα λεγόμενά τους

Προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια των προϊόντων τους, πολλές εταιρίες τεχνολογίας υψηλού προφίλ έχουν εισαγάγει προγράμματα εκκολαπτόμενων bugs . Οι ανταμοιβές μπορεί να είναι αρκετά σημαντικές , ανάλογα με τη βαρύτητα του σφάλματος και την ποιότητα της έκθεσης, όπως αποδεικνύει η πρώτη τέτοια πρωτοβουλία της Samsung που επικεντρώνεται στις κινητές συσκευές της.

Ονομάστηκε Πρόγραμμα επιβραβεύσεων ασφάλειας για κινητά (Mobile Security Rewards Program), το πρόγραμμα επιβίωσης των σφαλμάτων της Samsung θα πληρώσει τους ερευνητές μέχρι $ 200.000 για την εύρεση ευπαθειών ασφαλείας στις κινητές συσκευές και το σχετικό λογισμικό.

“Ως κορυφαίος πάροχος κινητών συσκευών και εμπειριών, η Samsung αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας των δεδομένων και των πληροφοριών των χρηστών και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια για την ανάπτυξη κάθε προϊόντος και υπηρεσιών”, λέει η Samsung. “Ως μέρος της δέσμευσής μας στην ασφάλεια, η Samsung είναι υπερήφανη που εργάζεται σε στενή συνεργασία με την ερευνητική κοινότητα ασφαλείας για να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα μας παρακολουθούνται στενά και συνεχώς για τυχόν πιθανές ευπάθειες”.

Οι ερευνητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Mobile Security Rewards θα έχουν 38 συσκευές κινητής τηλεφωνίας ως συσκευές προορισμού που λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας σε μηνιαία ή τριμηνιαία βάση από τη Samsung, όπως το Galaxy S8 και το Galaxy S7.

Η Samsung λέει ότι η σουίτα Mobile Services είναι επίσης μέρος της επικέντρωσης του προγράμματος Mobile Security Rewards. Περιλαμβάνει εφαρμογές και υπηρεσίες όπως Bixby, Samsung Account και Samsung Pay. Οι ερευνητές καλούνται να δοκιμάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού που αναλύουν.

Όλες οι αναφορές σφαλμάτων που υποβάλλονται θα αξιολογηθούν από τη Samsung . Η χαμηλότερη ανταμοιβή είναι $ 200, και είναι για ένα σφάλμα χαμηλής σοβαρότητας. Το επίπεδο σοβαρότητας καθορίζεται από τη Samsung, και το ίδιο συμβαίνει και με την ανταμοιβή.

Δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για την ανταμοιβή βάσει του επιπέδου κινδύνου ή της ποιότητας της έκθεσης, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο οι ερευνητές τι χρηματικό ποσό μπορούν να περιμένουν να πληρωθούν για χαμηλά, μέτρια, υψηλά ή κρίσιμα σφάλματα. Η ανταμοιβή των 200.000 δολαρίων είναι πιθανή και προσφέρεταιμόνο σε περίπτωση εξαιρετικών κρίσιμων σφαλμάτων (τα οποία πιθανώς συνοδεύονται και από μια σταθερή απόδειξη της έννοιας).

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166