ΑρχικήΛογισμικάΗ Avast εγκαινιάζει νέα λύση ασφάλειας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους...

Η Avast εγκαινιάζει νέα λύση ασφάλειας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους MSP

Η Avast εγκαινιάζει νέα λύση ασφάλειας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους MSP.

Μετά την εξαγορά της αντίπαλης εταιρίας AVG από την Avast πέρυσι, τα προϊόντα των δύο εταιρειών συνεχίζουν να αναβαθμίζονται σε μεγάλο βαθμό παράλληλα.

Σήμερα βλέπει την έναρξη ενός από τους πρώτους καρπούς της ένωσης με τη μορφή της Avast Business, που συνδυάζει την τεχνολογία από την AVG και την Avast και απευθύνεται σε μικρότερες επιχειρήσεις και σε διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών.

Ο κ. Kevin Chapman, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της επιχείρησης SMB της Avast, λέει: “Από πέρυσι, εστιάσαμε στο συνδυασμό των καλύτερων χαρτοφυλακίων προϊόντων για επιχειρήσεις, προγραμμάτων συνεργατών, εργαλείων και συστημάτων για την εξάλειψη της πολυπλοκότητας γύρω από την προστασία των επιχειρήσεων. παρέχοντας την πιο ισχυρή μηχανή ασφαλείας στην αγορά”..

Ο μηχανισμός ασφαλείας της Avast Business τροφοδοτείται από ένα παγκόσμιο δίκτυο ανίχνευσης απειλών. Για να ανιχνεύει και να σταματάει τις απειλές σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και δεδομένα συνεχούς ροής από περισσότερα από 400 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που δίνει πληροφορίες για τον κύκλο ζωής των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και επιτρέπει στην Avast να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία.

Οι λύσεις Avast Endpoint Protection Business για SMB παρέχουν τρεις βαθμίδες προστασίας. Στο βασικό επίπεδο είναι το Avast Business Antivirus, μια πλήρως εξοπλισμένη λύση προστασίας από ιούς για την προστασία από κακόβουλο λογισμικό, και άλλες απειλές. Ένα ακόμα βήμα είναι το Avast Business Antivirus Pro, το οποίο προσθέτει δυνατότητες προστασίας δεδομένων, όπως ασφαλείς διακομιστές, μόνιμη διαγραφή αρχείων και ενημέρωση λογισμικού τρίτου μέρους. Τέλος, το Avast Business Antivirus Pro Plus παρέχει δυνατότητες προστασίας από ιούς, προστασίας δεδομένων και προστασίας ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένων ασφαλών συνδέσεων και διαχείρισης κωδικών πρόσβασης.

Οι λύσεις Avast Business Solutions Managed Services για τους παροχείς υπηρεσιών αποσκοπούν στο να επιτρέψουν στους εταίρους των καναλιών να παρέχουν υπηρεσίες απομακρυσμένης ασφάλειας και διαχείριση δικτύου στους πελάτες τους, δίνοντάς τους την ειρήνη του πνεύματος σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο απειλών, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν την επιχείρησή τους.

Το CloudCare είναι μια λύση για την προστασία του τελικού σημείου που διευκολύνει τους παρόχους υπηρεσιών να παρακολουθούν τις απειλές, να επιλύουν ζητήματα και να παρέχουν πολλαπλά επίπεδα προστασίας στους πελάτες τους. Υπάρχει επίσης το Managed Workplace, το οποίο παρέχει μια πλατφόρμα πλήρους παρακολούθησης και απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης που είναι εξοπλισμένη με τη δική του εγγενή μηχανή ασφαλείας, η οποία επιτρέπει στους MSP να αξιολογούν γρήγορα, να ασφαλίζουν και να παρακολουθούν τους πελάτες τους SMB.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166