ΑρχικήΛογισμικάΗ Telefónica εισάγει νέα υπηρεσία ασφαλείας βασισμένη σε δικό της λογισμικό

Η Telefónica εισάγει νέα υπηρεσία ασφαλείας βασισμένη σε δικό της λογισμικό

Η Telefónica εισάγει νέα υπηρεσία ασφαλείας βασισμένη σε δικό της λογισμικό

Η εταιρία δικτύωσης και τηλεπικοινωνιών, η Telefónica Business Solutions, εισήγαγε μια νέα υπηρεσία ασφάλειας που βασίζεται δικό της λογισμικό, για να βοηθήσει στην υπεράσπιση τόσο γνωστών όσο και άγνωστων απειλών σε όλο το επιχειρησιακό της δίκτυο.

Η Clean Pipes 2, όπως ονομάζεται το προϊόν, έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την μονάδα ηλεκτρονικής ασφάλειας της Telefónica – ElevenPaths – και την Palo Alto Networks και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα ασφάλειας επόμενης γενιάς της τελευταίας εταιρείας.

Το προϊόν προσφέρει χαρακτηριστικά όπως τείχος προστασίας επιπέδου εφαρμογής, προστασία από γνωστές και άγνωστες απειλές, φιλτράρισμα ιστού και πρόληψη εισβολής. Παρέχεται στους πελάτες της Telefónica Business Solutions ως υπηρεσία μέσω της εικονικής υποδομής δικτύου, με στόχο την επίτευξη υψηλού επιπέδου ασφάλειας με χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ανέφερε η εταιρεία.

Ο Hugo de los Santos, Διευθύνων Σύμβουλος για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες B2B στη Telefónica Business Solutions, δήλωσε: «Με την εφαρμογή αυτής της λύσης, η Telefónica Business Solutions ενισχύει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των υπηρεσιών Διαδικτύου για μεγάλους πελάτες. Επιπρόσθετα, μας επιτρέπει να εμπλουτίζουμε την πρόταση αξίας που προσφέρουμε στον τομέα των Μεγάλων Επιχειρήσεων, με ένα προϊόν που προσφέρεται με σοβαρή αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα με χαμηλή επένδυση».

Ο Mark Anderson, πρόεδρος της Palo Alto Networks, πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Telefónica για να προσφέρουμε στους πελάτες της ασύγκριτες δυνατότητες ασφάλειας επόμενης γενιάς, πρόληψης παραβίασης. τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών τους, ενώ γνωρίζουν ότι μπορούν να αποτραπούν τα cyberattacks στα πιο αξιόλογα στοιχεία των στοιχείων τους και στα κρίσιμα συστήματα ελέγχου».

Η Clean Pipes 2 διατίθεται άμεσα σε όλους τους πελάτες της Telefónica Business Solutions.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166