ΑρχικήΔιαδίκτυοSpotify και Hulu συνεργάζονται, φέρνοντας μία κοινή συνδρομή για φοιτητές

Spotify και Hulu συνεργάζονται, φέρνοντας μία κοινή συνδρομή για φοιτητές

Η Spotify και η Hulu συνεργάζονται, φέρνοντας μία κοινή συνδρομή των $ 4.99 μόνο για φοιτητές.

Στον αγώνα των εξοπλισμών για την κυριαρχία της ζωντανής ροής, οι υπηρεσίες μουσικής και τηλεόρασης στο διαδίκτυο έχουν γίνει πιο διαιρεμένες από ποτέ, ας όψεται ο μεγάλος ανταγωνισμός και τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Όμως, πρόσφατα, οι Spotify και Hulu προσπάθησαν να διορθώσουν αυτό το ζήτημα συνεργαζόμενοι μεταξύ τους και παρέχοντας συνδρομή των 4,99 δολάρια το μήνα για να χρησιμοποιήσουν και τις δύο υπηρεσίες. Το σχέδιο θα είναι διαθέσιμο μόνο για φοιτητές .

Υπάρχουν, προφανώς, ορισμένες επιφυλάξεις, αλλά είναι μικρές. Ενώ η εγγραφή θα περιλαμβάνει το δωρεάν σχέδιο Premium της Spotify, η Hulu θα μεταφέρει διαφημίσεις στο πλαίσιο του σχεδίου. Η προσφορά διατίθεται επίσης μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόνο για τους προπτυχιακούς φοιτητές.

Για όσους διαθέτουν συνδρομή Spotify Premium για φοιτητές, που έχουν ήδη διατιμηθεί σε 4,99 δολάρια το μήνα, μπορούν να ενεργοποιήσουν το σχέδιο Hulu. Όσοι έχουν συνήθη συνδρομή Hulu μπορούν να συγχωνευθούν με έναν λογαριασμό Spotify σπουδαστών.

Παρ ‘όλα αυτά, η συμφωνία βρίσκει ενωμένους τους Spotify και Hulu, οι οποίοι αμφότεροι βρίσκονται υπό πολιορκία από μεγαλύτερες εταιρείες στις αντίστοιχες γωνίες τους όπως το Apple Music και το Netflix.

“Συνδυάζοντας τους τεράστιους καταλόγους περιεχομένου μαζί σε μια μοναδική, εξαιρετικά συναρπαστική προσφορά, διευκολύνουμε τους ανθρώπους να απολαμβάνουν όλη την τηλεόραση και τη μουσική που αγαπούν, όποτε και όπου θέλουν”, δήλωσε ο Tim Connolly, επικεφαλής του Hulu στις εταιρικές σχέσεις.

Στο δελτίο τύπου τους, οι Spotify και Hulu υπαινίσσονται ότι αυτό είναι μόνο το “πρώτο βήμα” στην εταιρική σχέση τους και θα ακολουθήσουν περισσότερα στο μέλλον.

Η συνεργασία του Spotify με τον Hulu δεν θα αποτρέψει τις φιλοδοξίες του να παράγει πρωτότυπο περιεχόμενο βίντεο. Η Spotify προσέλαβε τον παλαίμαχο της Disney Courtney Holt για να οδηγήσει τον προγραμματισμό του βίντεο και του podcast σε υψηλότερο επίπεδο από ότι βρίσκεται τώρα. Η πρόσληψη του Holt ήρθε λίγες μέρες αφού ο προκάτοχός του, ο Tom Calderone, παραιτήθηκε από τον Spotify.

Για την Hulu, η συνεργασία της με την Spotify της δίνει ένα μουσικό πλεονέκτημα έναντι της Netflix, η οποία έχει δαπανήσει περισσότερα χρήματα για να παράγει πρωτότυπο περιεχόμενο από τους ανταγωνιστές της. Η Hulu πρόσθεσε πρόσφατα μια συνδρομή ζωντανής τηλεόρασης για να προσελκύσει όσους θέλουν να δουν ζωντανές εμφανίσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε συνεργάτες με τον Hulu – μια ομοϊδεάτη εταιρεία που είναι τόσο επικεντρωμένη όσο και εμείς στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε το καλύτερο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας streaming”, δήλωσε ο επικεφαλής Business Officer της Spotify, Alex Norstrom.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166