ΑρχικήΟικονομίαΗ Western Digital αποκτά την υπηρεσία cloud services Upthere

Η Western Digital αποκτά την υπηρεσία cloud services Upthere

Η Western Digital αποκτά την υπηρεσία cloud services Upthere

Η Western Digital ανακοίνωσε σήμερα ότι αγόρασε την Upthere, δίχως να αναφέρει το ποσό πώλησης. Η Upthere είχε προηγουμένως συγκεντρώσει 77 εκατομμύρια δολάρια από μια εντυπωσιακή λίστα επενδυτών, με την KPCB και την Western Digital Ventures να διοργανώνουν και να ηγούνται αυτής της προσπάθειας, μαζί με την Floodgate, την Elevation Partners, την GV, την NTT Docomo Ventures και την Square 1 Bank.

Η Upthere επισημαίνει στο κοινό πώς οι υπηρεσίες της πλέον θα αναβαθμιστούν περαιτέρω με το πέρασμα του χρόνου και τα τα δεδομένα σας, θα είναι πάντα ασφαλής. Είναι διαθέσιμο για OS X / MacOS, Windows, Android και iOS.

Η ιδρυτική ομάδα των τριών ατόμων δεν είναι εντυπωσιακή έχουν ένα αρκετά βαρύ βιογραφικό Θα το ζήλευε πολύ κόσμος, ας ρίξουμε λοιπόν μία ματιά παρακάτω να δούμε τι έχουν κάνει στη ζωή τους αυτοί οι άνθρωποι.

Ο Bertrand Serlet ήταν ο πρώην Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Software Engineering της Apple, ο οποίος εποπτεύει κάθε κυκλοφορία του OS X μέσω του Snow Leopard και ξεκίνησε το έργο που αργότερα έγινε iOS. Ο Alex Kushnir εργάστηκε στο παρελθόν στο MongoDB και ήταν ο ιδρυτής της υπηρεσίας διαχείρισης χαρτοφυλακίων Kazeon, η οποία επικεντρώθηκε σε τραπεζικές εργασίες (και στη συνέχεια πωλήθηκε στην EMC). Ο Roger Bodamer εργάστηκε στο παρελθόν στην Oracle, την Apple και σε πολλές άλλες εταιρείες της Silicon Valley.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ανησυχία της τοπικής αποθήκευσης δεδομένων σε κινητές συσκευές. Η λύση τους ήταν να γράψουν απευθείας στο cloud, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να παρακάμπτουν κυρίως την τοπική σκηνή. Για να γίνει αυτό, η επιχείρηση ανέπτυξε μια ειδική τεχνολογία, αρχίζοντας από το μηδέν, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών, των τεχνολογιών υποδομής και των σειρών που εξάγουν τα μεταδεδομένα από τα αρχεία, επιτρέποντάς τους να αναζητούνται.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ήταν ο χρήστης να έχει μία ιδανική και σταθερή εμπειρία, αλλά όχι τόσο διαφορετική από τους ανταγωνιστές της.

Σαφώς η Western Digital βρήκε κάτι που της άρεσε στην Upthere και αποφάσισε να να την αποκτήσει, πιστεύοντας ότι θα την καταστήσει ισχυρότερη από το παρελθόν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δημοσιεύθηκαν, για ευνόητους λόγους.

Είναι άξιο αναφοράς ότι το deal επιτεύχθηκε εσπευσμένα, διότι παρόμοιες αγοραπωλησίες επιτυγχάνονται μετά χρονοβόρες διαδικασίες, περνώντας από 40 κύματα, γιατί το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο και διακυβεύονται ένα σωρό χρήματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166