ΑρχικήΟικονομίαΗ WeWork αποκτά την Unomy για να ενισχύσει τις πωλήσεις της

Η WeWork αποκτά την Unomy για να ενισχύσει τις πωλήσεις της

Η WeWork αποκτά την Unomy για να ενισχύσει τις πωλήσεις των επιχειρήσεων της.

Η παγκοσμίου φήμης πρωτοποριακή εταιρεία WeWork είναι γνωστή για την παροχή ευέλικτων ενοικιάσεων γραφείων σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και σε άλλες μικρές επιχειρήσεις, αλλά οι πελάτες της επιχείρησης γίνονται όλο και μεγαλύτερο τμήμα των μελλοντικών σχεδίων της.

Με αυτό το σκεπτικό, η WeWork έχει αποκτήσει την νεοσύστατη (startup )ισραηλινή Unomy για να βοηθήσει την ομάδα της να πουλήσει περαιτέρω σε επιχειρηματικούς πελάτες με την ιδέα να ανοίξει γραφεία στους χώρους εργασίας της σε όλο τον κόσμο.

Με άφθονη νέα χρηματοδότηση, η WeWork επενδύει σε μεγάλο βαθμό στο άνοιγμα νέων κοινόχρηστων χώρων συνεργασίας σε μέρη όπως η Κίνα , η Ιαπωνία και την Νοτιοανατολική Ασία . Εν τω μεταξύ, ελπίζει να πάρει περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας την ακίνητη περιουσία της.

Οι πελάτες των επιχειρήσεων αποτελούν ήδη το 30% της συνολικής συμμετοχής της εταιρείας και το 30% των μηνιαίων πωλήσεών της, αλλά προσπαθεί να αυξήσει αυτούς τους αριθμούς.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι παίρνοντας μία εταιρεία με χιλιάδες υπαλλήλους και παράλληλα δεσμεύοντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν σε ένα συνεργατικό χώρο είναι τεράστια πρόκληση και κρύβει τεράστιους κινδύνους, οι οποίοι μάλιστα είναι αφανείς και αν πάνε εντελώς στραβά τα πράγματα δεν γνωρίζεις πού θα οδηγηθεί η κατάσταση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατέχει μια πλατφόρμα πληροφοριών που απευθύνεται στον τομέα των πωλήσεων, καθώς η WeWork κινείται γρήγορα στην αγορά για να εξυπηρετήσει πελάτες της Fortune 500 όπως η Microsoft ή η Bank of America.

Η Unomy δημιούργησε μια πλατφόρμα πληροφοριών και πωλήσεων που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους πωλητές να συνδεθούν με δυνητικούς πελάτες. Το κάνει αυτό, απλοποιώντας τη διαδικασία δημιουργίας λιστών πωλήσεων, καλύτερο προσανατολισμού και τελικά μετατροπή περισσότερων πωλήσεων για τις επιχειρήσεις.

Είναι ένα προϊόν που η WeWork είχε ήδη χρησιμοποιήσει κατά το παρελθόν, αλλά και ένα προϊόν που θεωρούσε ότι θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη αξία στην ομάδα πωλήσεών της ως μέρος των εσωτερικών εργαλείων της εταιρείας. Σύμφωνα με την WeWork SVP για το ψηφιακό προϊόν Ron Gura, η εταιρεία υιοθέτησε την Unomy αφού αξιολόγησε αρκετά παρόμοια εργαλεία και αποφάσισε ότι τα εργαλεία της Unomy ήταν τα καλύτερα στην αγορά.

“Το στρώμα ευφυΐας B2B θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει να εμπλουτίσουμε τα σύνολα των δεδομένων μας όταν οδηγούμε τις πωλήσεις στην αγορά μέσω των επιχειρήσεων”, είπε ο Gura. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενσωμάτωση της Unomy στο υφιστάμενο σύνολο προϊόντων της θα βοηθήσει τις διαδικασίες πωλήσεων B2B να τρέξουν ακόμα πιο γρήγορα και να το μετατρέψουν σε περισσότερους πελάτες.

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά πριν από την εξαγορά η Unomy είχε αντλήσει 2.4 εκατομμύρια δολάρια σε εξωτερική χρηματοδότηση από επενδυτές που περιλαμβάνουν την JANVEST Capital Partners, την Altair Capital, τη Leta Capital και μια σειρά ακόμη μικρότερων σε φήμη επενδυτών.

Η WeWork έχει προσλάβει 20 υπαλλήλους της Unomy για να δουλέψει από το γραφείο της στο Τελ Αβίβ ως μέρος της ομάδας ψηφιακών προϊόντων υπό τον Gura. Τελικά σκοπεύει να κλείσει τις δραστηριότητες της Unomy σε εξωτερικούς πελάτες, αλλά θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη μεταφορά πελατών σε παρόμοια προϊόντα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Hable con ella (soundtrack)

Insomnia & The Others (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166