ΑρχικήΕφαρμογέςΗ WhatsApp σύντομα θα σας επιτρέπει να απαντάτε ιδιωτικά σε ομάδες με...

Η WhatsApp σύντομα θα σας επιτρέπει να απαντάτε ιδιωτικά σε ομάδες με το Reply Privately

Η WhatsApp σύντομα θα σας επιτρέπει να απαντάτε ιδιωτικά σε ομάδες με το Reply Privately.

Η WhatsApp δουλεύει επάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται ιδιωτική απάντηση (Reply Privately), το οποίο δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε μέλη μιας ομάδας, χωρίς να μπορούν τα άλλα άτομα να το γνωρίζουν. Η ιδιότητα ‘Reply Privately’ θα επιτρέψει προφανώς στους χρήστες να επικοινωνούν απευθείας με μέλη μιας ομαδικής συνομιλίας μέσα στην ομαδική συζήτηση χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την ομαδική συζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να συνομιλούν μεμονωμένα με μέλη μιας ομάδας και ταυτόχρονα να παρακολουθούν τη συνεχιζόμενη συζήτηση εντός της ομάδας.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι απολύτως σαφές εάν η νέα λειτουργία της WhatsApp θα επιτρέψει στους χρήστες να συνομιλούν μεμονωμένα με οποιονδήποτε μέλος της ομάδας ή απλά μόνο με τους διαχειριστές, ή απλά με τα μέλη που έχετε προσθέσει στις επαφές του τηλεφώνου σας.

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για μια ενημέρωση στην εφαρμογή της WhatsApp που θα ενεργοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό, θα πρέπει να ξέρετε ότι η λειτουργία Reply Privately δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο WhatsApp. Η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων προφανώς εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτήν, και προς το παρόν απλά την πρόσθεσε σε μια ενημερωμένη έκδοση beta για το Windows Phone. Εν ολίγοις δεν υπάρχει κάποια ακριβής ημερομηνία στην οποία θα είναι διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό.

«Στη νέα έκδοση του WhatsApp beta για το Windows Phone 2.17.344, η λειτουργία ιδιωτικής απάντησης είναι απενεργοποιημένη. Πιθανώς η WhatsApp την έχει ενεργοποιήσει εσφαλμένα στο 2.17.342», δήλωσε το WABetaInfo. Ωστόσο η λειτουργία εφαρμόστηκε και πάλι στην ενημερωμένη έκδοση beta v2.17.348, πρόσθεσε η WABetaInfo.

Επειδή το νεό χαρακτηριστικό γνώρισμα ήταν μέρος μιας ενημερωμένης έκδοσης beta, ήταν κατανοητό ότι είχε κάποια σφάλματα. Ας ελπίσουμε ότι η WhatsApp θα μπορέσει να το διορθώσει πριν το προωθήσει στους τελικούς χρήστες.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166