ΑρχικήGadgetΗ LG ανακοίνωσε ότι το νέο έξυπνο ηχείο ThinQ θα κάνει χρήση...

Η LG ανακοίνωσε ότι το νέο έξυπνο ηχείο ThinQ θα κάνει χρήση του Google Home Max

Η LG ανακοίνωσε ότι το νέο έξυπνο ηχείο ThinQ θα κάνει χρήση του Google Home Max.

Η LG ανακοίνωσε ότι το νέο έξυπνο έξυπνο ηχείο υψηλού επιπέδου, γνωστό και ως ThinQ, θα υποστηρίζει και θα χρησιμοποιεί την πρόσφατη έκδοση του Home Max της Google. Παρόλο που η LG έχει κρατήσει πολλές από τις τεχνικές της λεπτομέρειες κρυφές – τουλάχιστον την παρούσα φάση – ο Νοτιοκορεατικός τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι το ThinQ θα τροφοδοτείται από τον φωνητικό βοηθό της Google.

Η εταιρεία θα εγκαινιάσει επίσημα το έξυπνο ηχείο ThinQ στην επερχόμενη εμπορική έκθεση CES 2018 στο Λας Βέγκας. το οποίο είναι σίγουρο πως θα προσφέρει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για το προϊόν, επίσης είναι βέβαιο πως θα αναφερθεί η τιμή πώλησης και η διαθεσιμότητα του.

Ηεταιρεία ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της: «Η LG θα χρησιμοποιήσει τη σκηνή του CES 2018 για να ανακοινώσει το πρώτο έξυπνο ηχείο τεχνητής νοημοσύνης, το LG ThinQ Speaker, το οποίο όχι μόνο θα παράγει υψηλής ποιότητας ήχο, αλλά θα συνοδεύεται από τον ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό, το Google Assistant».

Το έξυπνο ηχείο ThinQ θα έχει την ικανότητα να προσφέρει κορυφαία εμπειρία ήχου, σύμφωνα με τα λεγόμενά της LG, χάρη στη νέα τεχνολογία Meridian Audio, το οποίο παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, χωρίς απώλειες. Το ηχείο ThinQ μπορεί επιπλέον να ελέγχει έξυπνες οικιακές συσκευές μέσω μιας φωνητικής εφαρμογής από την LG. Η λίστα περιλαμβάνει τις έξυπνες οικιακές συσκευές ThinQ της εταιρείας όπως τα έξυπνα ψυγεία, τα πλυντήρια πιάτων, τα στεγνωτήρια και ακόμη και τις ηλεκτρικές σκούπες.

Το LG ThinQ Speaker μπορεί να ρυθμιστεί για να ενεργοποιήσει μια συσκευή LG με μια απλή φωνητική εντολή.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166