Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου

Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου

Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Xiaomi, φαίνεται, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα δύο προϊόντα στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει στο εμπόριο την τηλεόραση Xiaomi Mi TV ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 την ίδια ημέρα.

Η Xiaomi άρχισε να πλέκει το εγκώμιο των νέων προϊόντων της στο Twitter, υπονοώντας ότι οι τηλεοράσεις της Mi, και ειδικότερα η Mi TV 4 – θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το Redmi Note 5 . Το Η τηλεόραση Mi TV 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο CES πέρυσι και προς το παρόν διατίθεται αποκλειστικά μόνο στην Κίνα.

Η Xiaomi έγραψε στο Twitter τα εξής: Φίλοι μου τι θαυμάσιο θα συμβεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το τιτίβισμα συνοδεύεται από ένα video clip των 0,22 δευτερολέπτων, το οποίο παρουσιάζει για λίγο το Mi TV 4 και το πολύ λεπτό του design.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί, πως το teaser δεν αναφέρει το μέγεθος ή την παραλλαγή που πιθανότατα θα έρθει στην Ινδία, όμως αν κρίνουμε από την ιστορία, η Xiaomi μπορεί να μην παρουσιάσει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της την ίδια χρονική στιγμή και να επιλέξει να φέρει συγκεκριμένα μοντέλα στην Ινδία.

Το Mi TV 4, διατίθεται σε τρία μεγέθη: 49, 55 και 65 ιντσών. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: Η μία είναι αρθρωτή και επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίζουν επιλεκτικά τη μητρική πλακέτα και τα ηχητικά στοιχεία και μία άλλη που είναι πιο συνηθισμένη, και προφανώς πιο ελαφριά.