Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου

Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου

Η Xiaomi Mi TV θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Xiaomi, φαίνεται, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα δύο προϊόντα στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει στο εμπόριο την τηλεόραση Xiaomi Mi TV ταυτόχρονα με το Redmi Note 5 την ίδια ημέρα.

Η Xiaomi άρχισε να πλέκει το εγκώμιο των νέων προϊόντων της στο Twitter, υπονοώντας ότι οι τηλεοράσεις της Mi, και ειδικότερα η Mi TV 4 – θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία στις 14 Φεβρουαρίου, παράλληλα με το Redmi Note 5 . Το Η τηλεόραση Mi TV 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο CES πέρυσι και προς το παρόν διατίθεται αποκλειστικά μόνο στην Κίνα.

Η Xiaomi έγραψε στο Twitter τα εξής: Φίλοι μου τι θαυμάσιο θα συμβεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το τιτίβισμα συνοδεύεται από ένα video clip των 0,22 δευτερολέπτων, το οποίο παρουσιάζει για λίγο το Mi TV 4 και το πολύ λεπτό του design.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί, πως το teaser δεν αναφέρει το μέγεθος ή την παραλλαγή που πιθανότατα θα έρθει στην Ινδία, όμως αν κρίνουμε από την ιστορία, η Xiaomi μπορεί να μην παρουσιάσει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της την ίδια χρονική στιγμή και να επιλέξει να φέρει συγκεκριμένα μοντέλα στην Ινδία.

Το Mi TV 4, διατίθεται σε τρία μεγέθη: 49, 55 και 65 ιντσών. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές: Η μία είναι αρθρωτή και επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίζουν επιλεκτικά τη μητρική πλακέτα και τα ηχητικά στοιχεία και μία άλλη που είναι πιο συνηθισμένη, και προφανώς πιο ελαφριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας