ΑρχικήΨυχαγωγίαMovies-seriesΜπορείτε να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες δωρεάν στο Snapchat

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες δωρεάν στο Snapchat

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες δωρεάν στο Snapchat.

Οι φίλοι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες μέσω του Snapchat.

Μια νέα λειτουργία ζωντανής μετάδοσης βίντεο – που ονομάζεται “Live” – ​​θα επιτρέψει στο NBC Sports να μεταδίδει δύο έως έξι λεπτά από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang που διεξάγονται στη Νότια Κορέα, απευθείας μέσω της εφαρμογής, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Snap.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ενημερώνονται για τα αρχικά γεγονότα από τα δημοφιλή αθλήματα, όπως το snowboarding και το πατινάζ, και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση, και μάλιστα εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το χαρακτηριστικό αυτό αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας του NBC που έγινε με το Snapchat για αποκλειστικό περιεχόμενο πού προέρχεται από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018.

Η εταιρική σχέση είναι μία από τις πολλές μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες έχουν στενούς δεσμούς. Η NBCUniversal επένδυσε 500 εκατομμύρια δολάρια στην Snap Inc. όταν η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2017. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν επίσης κατά τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν το NBC είχε ένα αποκλειστικό κανάλι στο Snapchat που περιείχε στιγμιότυπα από τους αγώνες.

Η συνεργασία αυτή τη φορά περιλαμβάνει επίσης αυτό που το Snap ονομάζει κάρτες πλαισίου (Context Cards). Αυτές οι κάρτες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στην λειτουργία ως “Οι ιστορίες μας” στην εφαρμογή, περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως το χρονοδιάγραμμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ζωντανή ροή θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή του Snapchat από τις 10 Φεβρουαρίου και οι κάρτες περιεχομένου θα είναι διαθέσιμες στις 9 Φεβρουαρίου.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166