Η Xiaomi σταματά την κυκλοφορία του Android Oreo στο Mi A1 για να διορθώσει κάποια σφάλματα

Η Xiaomi σταματά την κυκλοφορία του Mi A1 Android Oreo για να διορθώσει κάποια σφάλματα

Η Xiaomi σταματά την κυκλοφορία του Android Oreo στο Mi A1 για να διορθώσει κάποια σφάλματα.

Η Xiaomi ξεκίνησε την αναβάθμιση του Android 8.0 Oreo για το Android One που υποστηρίζεται από το τηλέφωνο Mi A1 από τις 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο μέσα σε λίγες μέρες σταμάτησε τη διαθεσιμότητα προς το κοινό για να διορθώσει κάποια σφάλματα στις εν λόγω αναβαθμίσεις.

H αιτία αυτής της διακοπής των ενημερώσεων οφείλεται στις πολλές καταγγελίες των χρηστών που ανέφεραν το γεγονός στο φόρουμ της κοινότητας Mi, και επειδή ο αριθμός των καταγγελιών ήταν αρκετά υψηλός, η Xiaomi αναγκάστηκε να προβεί σε αναστολή των εν λόγω ενημερώσεων, διότι πολλά από αυτά τα σφάλματα μείωναν την αποδοτικότητα της συσκευής.

Από τα πολλά σφάλματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες της κοινότητας, αυτό που ξεχωρίζει – είναι το γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας, και φαίνεται να συσχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία Bluetooth του Mi A1. Όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για την εταιρεία. Υπήρξαν επιπλέον αναφορές για δυσλειτουργία των φωτογραφικών μηχανών, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις φαινόταν να μην ανταποκρίνονται.

Αλλά επειδή η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι γεμάτη με σφάλματα, η Xiaomi δήλωσε ότι αποφάσισε να αναστείλει τη διαθεσιμότητα του εντελώς, όμως αν επιλυθούν αυτά τα ζητήματα, τότε πιθανόν να διατεθούν ξανά προς το ευρύ κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας