Η Zynga γνώρισε πρωτοφανή έσοδα το 2017 από το πόκερ και το Words With Friends 2

Η Zynga γνώρισε πρωτοφανή έσοδα το 2017 από το πόκερ και το Words With Friends 2

Η Zynga γνώρισε πρωτοφανή έσοδα το 2017 από το πόκερ και το Words With Friends 2.

Αδιαμφισβήτητα η Zynga τρίβει τα χέρια της από την τρομερή ανάπτυξη που γνώρισε το προηγούμενο έτος, καθώς ξεπέρασε κατά πολύ τους οικονομικούς στόχους που είχε θέσει για τα τρία τελευταία τρίμηνα του 2017. Η εταιρεία ανέφερε ότι το Words With Friends 2 και το αναζωογονημένο Zynga Poker παρήγαγαν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της.

Το Words With Friends 2 βοήθησε το franchise να καταφέρει όσα δεν κατάφερε τόσα χρόνια, στα παιχνίδια που παίζονται στα κινητά τηλέφωνα στην οκταετή ιστορία του. Τα έσοδα από την κινητή τηλεφωνία αυξήθηκαν κατά 90% σε σύγκριση με το προηγούμενο χρόνο του 2016, και τα έσοδα από το Zynga Poker στα κινητά τηλέφωνα αυξήθηκαν κατά 44% εν συγκρίσει με το 2016.

Τα έσοδα για το τέταρτο τρίμηνο ήταν 233,3 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 22% από το ίδιο τρίμηνο πριν από ένα χρόνο. Αυτό το γεγονός θεωρείται η καλύτερη οικονομική τριμηνιαία απόδοση τα τελευταία πέντε χρόνια. Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 1 σεντ, όπως ανέμεναν οι αναλυτές. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Zynga συνεχίζει να εκπλήσσει τον κόσμο με τα κατορθώματά της, και αυτό οφείλεται χάρη στους χειρισμούς του Frank Gibeau, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας.

Το Zynga Poker ανέφερε επίσημα ό,τι θα συνεργαστεί με το World Poker Tour στο δεύτερο μισό του 2018,, ένα διεθνές εμπορικό σήμα που δραστηριοποιείται σε αληθινά χρήματα στο πόκερ. Το Zynga Poker σκοπεύει να φέρει το World Poker Tour εντός του παιχνιδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας