Η Apple πώλησε 18 εκατομμύρια smartwatches το 2017, χάρη στο Apple Watch Series 3

Η Apple πώλησε 18 εκατομμύρια smartwatches το 2017, χάρη στο Apple Watch Series 3

Η Apple πώλησε 18 εκατομμύρια smartwatches το 2017, χάρη στο Apple Watch Series 3.

Η Apple αναμφισβήτητα είχε ένα εντυπωσιακό τέταρτο τρίμηνο για το 2017. Μετά την καταγραφή των εσόδων ρεκόρ που είχε από τα iPhones της και τη συνέχιση της πρωτοπορίας της στις πωλήσεις tablet, τώρα μαθαίνουμε ό,τι σημείωσε έντονη ανάπτυξη, όσον αφορά τις πωλήσεις στα smartwatches .

Η Canalys αναφέρει ότι η Apple έστειλε παγκοσμίως 18 εκατομμύρια μονάδες smartwatche το 2017, το οποίο θεωρείται μία βελτιωμένη επίδοση κατά 54% σε σχέση με το 2016. Ειδικότερα, οι αποστολές το τέταρτο τρίμηνο 2017 αυξήθηκαν κατά 32% σε 8 εκατομμύρια μονάδες.

Σύμφωνα με την έκθεση της Canalys , το Apple Watch Series 3 ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την τεράστια ανάπτυξη με 9 εκατομμύρια μονάδες να αποστέλλονται στα τέλη του περασμένου έτους. Η νέα έκδοση του Apple Watch γνώρισε ισχυρή ζήτηση στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία, όπου όλοι μεγάλοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές γνώρισαν τρελές πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο Vincent Thielke, αναλυτής της Canalys.

Έτσι για την ιστορία, το συγκεκριμένο smartwatch χρησιμοποιεί ενσωματωμένο eSIM, το οποίο είναι μια διαθέσιμη επιλογή στις περισσότερες οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας