Χάκερ έκλεψε 1,35 εκατ. δολ. σε Ethereum από το λογισμικό κρυπτονομισμάτων Taylor

Χάκερ έκλεψε 1,35 εκατ. δολ. σε Ethereum από το λογισμικό κρυπτονομισμάτων Taylor

Χάκερ έκλεψε 1,35 εκατ. δολ. σε Ethereum από το λογισμικό κρυπτονομισμάτων Taylor.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής Taylor Cryptocurrency Trading υποστηρίζουν ότι ένας άγνωστος χάκερ έχει κλέψει περίπου 1,35 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομισματα Ethereum από τα πορτοφόλια της εταιρείας.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στις 22 Μαΐου . Η ομάδα του Taylor λέει ότι ο χάκερ κατά ένα περίεργο λόγο “απέκτησε πρόσβαση στα συστήματά μας και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενός από τα αρχεία του 1Password”. Επίσης επισήμανε το γεγονός πως όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην εταιρεία έχουν κλαπεί. και μάλιστα είχε ως αρνητικό αποτέλεσμα να πέσει η τιμή του Ethereum.

Τα μόνα χρήματα που δεν κλάπηκαν ήταν εκείνα από τις ομάδες των Founders και των Advisors, επειδή υπάρχει μια σύμβαση κατοχύρωσης απροσπέλαστη προς το παρόν.

Αναφορικά με τα κλεμμένα κρυπτονομίσματα Ethereum που είχαν αξία 1,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ομάδα του Taylor ανέφερε ότι τα κεφάλαια έχουν μεταφερθεί μέσω πολλαπλών διευθύνσεων σε ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι, που βρίσκεται στο: 0x94f20ccff70d82d1579d8B11f2985F8dE9B287Cf.

Η ομάδα του Taylor πιστεύει ότι ο χάκερ είναι το ίδιο πρόσωπο ή ομάδα που έκλεψε πάνω από 17.000 ethereum (9 εκατομμύρια δολάρια) από το CypheriumChain τον Μάρτιο , καθώς είναι η ίδια διεύθυνση στην οποία κατέληξαν αυτά τα χρηματικά ποσά από τις δύο κλοπές.

Εκτός από τα κλεμμένα Ethereum, ο χάκερ έκλεψε επίσης μερικά από τα TAY tokens που είχε δημιουργήσει η ομάδα του Taylor για το ICO. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε το ποσό των κλεμμένων TAY tokens, που που σημαίνει πρακτικά πόση ζημιά του χακαρίσματος είναι πολύ μεγαλύτερη.

Σύντομα μετά την ανακάλυψη χακαρίσματος , η ομάδα Taylor παρατήρησε μια προσπάθεια από το χάκερ να εξαργυρώσει μερικά από τα κλεμμένα TAY tokens και να τα ανταλλάξει με άλλα ψηφιακά νομίσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας